MagdaCha
podwójnie wrześniowa
JA tez już tą zimą zmęczona. Od soboty nie wychodzę z domu. Jeszcze trochę a dostanę kota. A w niedzielę mąż ze starszym synkiem wyjeżdżają na narty i zostaję sama z Igosiem. :-( Całe dwa tygodnie!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Makta bądź cierpliwa i dużo pracuj z maluchem - dzisiaj byłam drugi raz na rehabilitacji i facet był w szoku ,że można tyle wypracować u dziecka w tydzień, ale ćwiczyłam z nim parę razy dziennie i to ostro , warto było . Rozłożyłam koc na podłodze i właściwie mały spędza tam cały dzień,teraz sie zastanawiam jak ja go mogłam wcześniej trzymać w tym foteliku - przecież tam się niczego nie uczył
Ja znalazłam na tym forumIza_jot możesz mi powiedzieć gdzie jest ta tablica?