Hehehe no przeciez pisalam pozniej,ze jednak nie moglam zrezygnowac z butli... staralam sie ale nie, za dobrze mi spi i takie tam... a teraz to juz w ogole od wczoraj ograniczam cyca i probuje zejsc na sama butle,ale ciezko mi idzie hyhy,ale nie chce juz karmic cycem ...Princi Kinia dostaje butle??Myslalam ze jest tylko na cycu!!;-)
ale spi ladnieee:-)Adi jak dostaje butle ok 22 to spi do 3 je i spi do 8:-)tez nawet ladnie
reklama
henrietta5
Fanka BB :)
my dzisiaj na obiadek wcinalismy marchewkę
Mgnienie a Remuś jest na butli czy cycusiu?
Liiiviia u nas nic sie na razie nie dzieje po stałym jedzonku- mały próbował już marchewki, jabłuszka i zastanawiam sie nad zupką, ale to może za tydzień . Obiecałam mu,że na wigilię zje z nami zupkę - oczywiście ze słoiczka.
Mgnienie a Remuś jest na butli czy cycusiu?
Liiiviia u nas nic sie na razie nie dzieje po stałym jedzonku- mały próbował już marchewki, jabłuszka i zastanawiam sie nad zupką, ale to może za tydzień . Obiecałam mu,że na wigilię zje z nami zupkę - oczywiście ze słoiczka.
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Toja u nas kupki sa co 3 dni czasami co 4...i tez jak juz pojdzie to taka ze przebieranie jest od razu Ostatnio tak sie zalatwila ze ona cala do mycia, ubranie do prania i do tego lozeczko he he he jak armata!!!! A do tego te jej baki no czasami to smieje sie z niej na glos bo tak pryka jak stary chlop a nie malutka dziewczynka!!!
henrietta5
Fanka BB :)
Toja dzieci na cycku mogą robić nawet co kilkanaście dni , pod warunkiem ,że nie maja zaparć czyli ,że kupki nie są twarde
Elaine a te które karmią tym i tym?
Elaine a te które karmią tym i tym?
.Aguśka.
Zaciekawiona BB
My mimo że tylko na cycu to juz pomalutku wprowadzamy coś do jedzonka. Marchewka i jabłuszko to już codzienny rytuał, a wczoraj przy obiedzie tak jej ciekła ślinka że dałam jej łyżeczke rosołku- tak na spróbowanie. nie chciała sie oderwać. Myśle że już niedługo zaczne podawać jej jakies deserki a potem obiadki i soczki. Ale najpierw skonsultuje to z naszym pediatrą. Bo po samej marchewce ma takie dziwne nitki w kupce, ale to nie śluz tylko takie robakowe nitki tyle że nie robaki !
reklama
Podziel się: