a ja dzisiaj jestem wykonczona... maly przez dwie ostatnie godziny plakal... ale w sumie nie mozna tego nazwac placzem.. to byl raczej pisk i krzyk...:-( zastanawiam sie czy moze mu zabki nie wychodza bo jak wklada raczke do buzki to tez zaczyna plakac i dzisiaj tak jakby mial stan podgoraczkowy i nie wiem... mi niby w 4 miesiacu zeby zaczely wychodzic wiec kto wie...
reklama
niewiarygodne aż muszę się wam pochwalić, mam nadzieję że nie zapeszę....moja Wiki już 2 raz poszła spać o 20.30 i obudziła się o 7.40 calusienka nocka przespana a rano dostala jesc zmiana pieluszki i dalej kima do 9 ciekawe jak dzisiejsza nocka będzie
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
U nas numer jeden to usta w taka trabke jak się budzi
Po prostu zawsze umieram ze smiechu...taki mały dziubek
Po prostu zawsze umieram ze smiechu...taki mały dziubek
a ja normalnie nie wierze...
cala niedziele maly krzyczal, plakal ze nie dalo sie wytrzymac, wieczorem mama przelala mu wosk nad glowka i... spokoj...lezy sobie w lozeczku i sobie gada... jak nie wierze w zabobony, to ten akurat chyba naprawde dziala...
cala niedziele maly krzyczal, plakal ze nie dalo sie wytrzymac, wieczorem mama przelala mu wosk nad glowka i... spokoj...lezy sobie w lozeczku i sobie gada... jak nie wierze w zabobony, to ten akurat chyba naprawde dziala...
henrietta5
Fanka BB :)
niewiarygodne aż muszę się wam pochwalić, mam nadzieję że nie zapeszę....moja Wiki już 2 raz poszła spać o 20.30 i obudziła się o 7.40 calusienka nocka przespana a rano dostala jesc zmiana pieluszki i dalej kima do 9 ciekawe jak dzisiejsza nocka będzie
u nas też tak było a teraz budzimy się co 2 godziny - koszmar, aż ci zazdroszczę , juz nie wiem jak to jest sie wyspać
henrietta5
Fanka BB :)
sory ,że się wtrącam ,ale myślę ,że sposób karmienia nie bardzo ma tu znaczenie - przynajmniej w naszym wypadku - próbowałam i pierś i butlę nawet z kleikiem, ale mały dalej się budzi . Ma jeszcze troche katarku może i to jest powodem,że przestał tak ładnie spaćMonia jak karmisz:? butla? jak ja zazdroszcze wszytskim o sobie tak spia))))
karmie wylacznie piersia ale to chyba nie ma znaczenia z reszta niewiem ale jak narazie mala caly czas zasypia okm 20 i budzi sie o 6 rano i potem dalej spi do 9Monia jak karmisz:? butla? jak ja zazdroszcze wszytskim o sobie tak spia))))
reklama
.Aguśka.
Zaciekawiona BB
U nas Dorotka sama głowke ze 2 razy podciagneła do siedzenia, ale óźniej juź nie chciała, wiec jej nie przymuszam. Bo wydaje mi sie że jak bedzie chciała to podniesie i tyle.
Ale na brzuchu dalej nie lubi leżeć, tyle że wciąż nie wymyśliła sposobu jak by sie tu przekręcić.;-)
Za to pięknie chwyta już grzechotki i albo nimi potrzasa albo ładuje do buźki
Ale na brzuchu dalej nie lubi leżeć, tyle że wciąż nie wymyśliła sposobu jak by sie tu przekręcić.;-)
Za to pięknie chwyta już grzechotki i albo nimi potrzasa albo ładuje do buźki
Podziel się: