reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaków

a ja dzisiaj jestem wykonczona... maly przez dwie ostatnie godziny plakal... ale w sumie nie mozna tego nazwac placzem.. to byl raczej pisk i krzyk...:-( zastanawiam sie czy moze mu zabki nie wychodza bo jak wklada raczke do buzki to tez zaczyna plakac i dzisiaj tak jakby mial stan podgoraczkowy i nie wiem... mi niby w 4 miesiacu zeby zaczely wychodzic wiec kto wie...:eek:

reklama
niewiarygodne aż muszę się wam pochwalić, mam nadzieję że nie zapeszę....moja Wiki już 2 raz poszła spać o 20.30 i obudziła się o 7.40 :) calusienka nocka przespana a rano dostala jesc zmiana pieluszki i dalej kima do 9 :) ciekawe jak dzisiejsza nocka będzie :-D

oj tak.. rzucanie główką na boku w celu poszukiwania pokarmu.. ale i tak numerem jeden jest dla mnie "podkówka" jak jest jej psikro :-( ...:-) słodzinka

a ja normalnie nie wierze... :eek:
cala niedziele maly krzyczal, plakal ze nie dalo sie wytrzymac, wieczorem mama przelala mu wosk nad glowka i... spokoj...lezy sobie w lozeczku i sobie gada... :eek: jak nie wierze w zabobony, to ten akurat chyba naprawde dziala...:eek::eek:

niewiarygodne aż muszę się wam pochwalić, mam nadzieję że nie zapeszę....moja Wiki już 2 raz poszła spać o 20.30 i obudziła się o 7.40 :) calusienka nocka przespana a rano dostala jesc zmiana pieluszki i dalej kima do 9 :) ciekawe jak dzisiejsza nocka będzie :-D

u nas też tak było a teraz budzimy się co 2 godziny - koszmar, aż ci zazdroszczę , juz nie wiem jak to jest sie wyspać

Monia jak karmisz:? butla? jak ja zazdroszcze wszytskim o sobie tak spia:)))))
sory ,że się wtrącam ,ale myślę ,że sposób karmienia nie bardzo ma tu znaczenie - przynajmniej w naszym wypadku - próbowałam i pierś i butlę nawet z kleikiem, ale mały dalej się budzi . Ma jeszcze troche katarku może i to jest powodem,że przestał tak ładnie spać

reklama
U nas Dorotka sama głowke ze 2 razy podciagneła do siedzenia, ale óźniej juź nie chciała, wiec jej nie przymuszam. Bo wydaje mi sie że jak bedzie chciała to podniesie i tyle.
Ale na brzuchu dalej nie lubi leżeć, tyle że wciąż nie wymyśliła sposobu jak by sie tu przekręcić.;-)
Za to pięknie chwyta już grzechotki i albo nimi potrzasa albo ładuje do buźki :-D

Do góry