reklama
Co do butelek to my od poczatku mielismy tommee tippee a pozniej kupilam avent i niebardzo ja chce chyba dlatego ze ten smoczek jest taki twardy wypycha go jezykiem albo lapie w palce podczas ssania i wyciaga.Teraz o dziwo najladniej pije mleczko ze zwyklej najzzwyklejszej butelki z takim smoczkiem co sa od setek lat ;-) (ten taki splaszczony z jednej strony i z szyjka zwezona po srodku tyleze kiedys byly tylko kauczukowe a my mamy taki silikonowy.Jak z aventu pluje to przelewam do tej i ladnie wszystko zjada.Jedyna wada to ze sie zasysa ale wystarczy raz odkrecic nakretke i zakrecic i jest dobrze.
margaret333
Fanka BB :)
Spóźnione życzonmka dla Ali i gratulacje dla Kini i jej mamy
Moniczkaleg83
Super Gratulacje dla Kingi może już gryźć mamę;-) Moja Gabi właśnie od kilku dni ma już 2 zębolki na dole:-)
noo nareszcie się Princi doczekałaś :-) gratki
Co do butelek, to my od początku mamy avent i od początku jej pasuje, za to z tymi smoczkami uspokajaczami miałam problem, mam ich chyba z 10 rodzajów, a i tak mała wybrała ten zwykły najtańczy :-) taki starodawny, z resztą nie nassała się go zbyt długo, bo nie lubi go ssać od czasu jak sama odstawiła się od piersi. Teraz służy do gryzienia, te inne rodzaje też :-)
U nas dziś piękne lato. Cały dzień siedziałyśmy na ogródku, nawet się opaliłam, a Amelka po całym dniu na dworze nie miała absolutnie żadnych problemów z zaśnięciem. Kąpiel, butla i lulu :-)
Co do butelek, to my od początku mamy avent i od początku jej pasuje, za to z tymi smoczkami uspokajaczami miałam problem, mam ich chyba z 10 rodzajów, a i tak mała wybrała ten zwykły najtańczy :-) taki starodawny, z resztą nie nassała się go zbyt długo, bo nie lubi go ssać od czasu jak sama odstawiła się od piersi. Teraz służy do gryzienia, te inne rodzaje też :-)
U nas dziś piękne lato. Cały dzień siedziałyśmy na ogródku, nawet się opaliłam, a Amelka po całym dniu na dworze nie miała absolutnie żadnych problemów z zaśnięciem. Kąpiel, butla i lulu :-)
rezeda
Myśmy na początku używali aventów, ale potem smoczki okazały się już za twarde i się z nimi męczyła bardzo. Kupiliśmy Dr Browns'a i używamy cały czas. Lovi też mamy,ale też nie pasowały. Jedynie browny.
A ze smoczkami akurat było bez problemów, avent załapał od razu aczkolwiek smoczek u nas był używany sporadycznie.
A ze smoczkami akurat było bez problemów, avent załapał od razu aczkolwiek smoczek u nas był używany sporadycznie.
doriska_26
my używamy butelki aventu od początkui jest ok, a co do usokajaczy to mam też z 10 różnych no ale jak u izy_jot służą do gryzienia, do uspokajania mamy kciuka co mnie matwi
reklama
Princi gratulacje!!!
U nas nadal nie ma żadnego ząbka. Jednak od wczoraj pełzamy po podłodze - do tyłu!!!! Potrafi w ten sposób przemierzyć pół mieszkania. Do przodu jakoś nie wie jak to zrobić a do tyłu zasuwa tylko dym idzie.
U nas nadal nie ma żadnego ząbka. Jednak od wczoraj pełzamy po podłodze - do tyłu!!!! Potrafi w ten sposób przemierzyć pół mieszkania. Do przodu jakoś nie wie jak to zrobić a do tyłu zasuwa tylko dym idzie.
Podziel się: