reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaków

Hej.Oj tak,to szczyt marzen na tym etapie!Jedna cala przespana noc...:-(.My bylismy dzis na badaniu sluchu.100% slyszalnosci u mlodego.Przy okazji pani zwazyla i mamy sliczne10.630 do dzwigania oraz 75cm.dl.

reklama
u nas do tej pory byla bajka, Adis grzeczniutenki, lezal sobie w lezaczku i sie pieknie bawil a teraz!!!!!!!!!!!!!!!!huh na bank syndrom 8 miesiaca!!!ranysci oby juz sie skonczyl bo Adisiowi ciagle zle!!!buuu

u nas to samo. Jęki, jęki i jeszcze raz jęki. A mi się od tego wszystkiego chce bardzo spać. Nocne harce Ali wychodzą mi już uszami i powiekami.

Borys padł jakieś 10 min temu po godzinie kręcenia się przed zaśnięciem:dry:. Co ten wyczynia teraz- to na nogi, to na czworaka, walczy jak w kisielu;-). A co mnie wydrapie, wyszczypie, narwie włosów:dry: Wszędzie mam siniaki-nie wspomnę że niedługo łysa zostanę:dry:

Ratunku....cierpliwości..cierpliwości..cierpliwości....:dry:

A pozostałe Mamusie- witamy w klubie SYNDROMU 8 MIESIĄCA:dry::sorry2:

Hm, u nas tego syndromu brak ;)
Za to skok rozwojowy na do nas przyszedł, prawie już raczkuje, więcej jeszcze pełza, bo szybciej, ale spore kawały juz na czworakach pójdzie, wspina sie po wszystkim, staje na na nogi, co jest dla mnie szokiem, bo do siadania jej nie pilno :) Zabraniamy stawać, bo wolę, żeby raczkowała i siadała najpierw, do tego gada non stop, sylabami, jest słodziarą na maxa, o to się pochwaliłam ;)

reklama
Do góry