reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Wielkie gratki dla zębatej Emilki i dwuzębnego Antosia ;-):-D
Ciekawa jestem jak to te wasze pociechy cmokają :happy2: Zauważyłyście, że to na razie tylko chłopcy umieją? ;-):-D
U nas też chyba chwilowo wyżynanie się ustąpiło, wszystkie dolegliwości minęły, a ząbka nadal nie widać :no:
A jeśli chodzi o spanie, to Witek potrafi spać nawet na przewijaku :eek:

A tak śpi już nawet po 5 minutach od zaśnięcia :-D

Dzięki. Też tak uważam. Hihihihi
Ostatnio Witek wieczorem tak mocno śpi, że mogę mu pieluchę zmienić, a on nawet oka nie otworzy :-D Tylko z uporem maniaka kładzie mi się na boku tak jak na tym pierwszym zdjęciu.

Monika - Mateusz ma tak z tym spaniem już od około miesiąca i od tego czasu zawsze zasypia na boku, tak sobie upodobał i .... koniec :-D:tak:, potem w trakcie snu zmienia pozycję, ale dużo więcej śpi na boczku niż na pleckach.
... nawet nózie Mateusz tak samo układa :-D:-D:-D

ale slodziutko sobie spi
mj Oskarek usypia przy cycu, ale czesto mi sie budzi
myslalam ze moje mleko nie stracza, to dostawal kaszke na noc ok.150-170
ale tez sie budzil
i nie wiem jaka przyczyna :(
ja sie raczej nie wysypiam

a spi na bokach, nogi miedzy szczebelki
bardzo mi sie poci, przy jedzeniu z piersi tez, czy jest upal czy nie ma, poci sie

Dziękujemy bardzo. :-)

:no:nie tylko chłopcy cmokają Moniko :rofl2:. Emilka też tak potrafi. Ale najbardziej lubi pokazywać światu jaki ma dłuuuuuugi ozorek.

Fajny Twój Wiciu

wszystkie dzieciaczki juz siedza?
moj Oskarek siada, ale go podtrzymuje, bo leci bardzo do przodu :(
sam jeszcze nie
ale jak lezy i podam mu raczki to sie ladnie podciaga

reklama
Witek od urodzenia nie znosił leżenia na pleckach. Jak go ktoś kładł na plecy to był bek. Musieliśmy do snu układać go na boczku, a teraz sam się już potrafi obrócić. Synek też jeszcze sam nie siedzi, ale usilnie ćwiczy :-D

Lorien Pisałam, że tylko chłopcy cmokają, bo akurat mamusie chłopców wcześniej o tym pisały. Ale skoro Emilka też to potrafi to wielkie gratki dla niej, równiież za ozorek ;-):-D

Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa o Witku :-D

Do góry