reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Monika - mały chytrusek ci rośnie :tak::-D:tak:, widzisz ... bez problemu poradzi sobie z każdym zadaniem "po swojemu", a nie tak jakby chciała mamusia ;-):-D

Tynka - gratuluję "rozgadanej" córci :-):tak:, a swoją drogą to faktycznie ciekawe, kiedy nasze dzieciaczki zaczną wołać mama i tata hm ... :-D

reklama
Ja tez jestem ciekawa. Czasami mi sie wydaje jakby Hubciowi to wychodzilo ale nie wiem czy to mama czy po prostu cwiczy sobie glos hehehehe.

A Jeremi umie taki cuda :-):-):-)

Załączniki

• P1010280.JPG
    P1010280.JPG
    283,3 KB · Wyświetleń: 32
No Mariolka - gratulacje :-)!!!!!!! ... to Jeremi zaczyna ... gonić Michasia :-);-), a jaki szczęśliwy jest gdy stoi :tak:

no Jeremi, brawoooo!!

Filik wczoraj po raz pierwszy sam wyraczkował poza granice pokoju, w którym został ulokowany. i podziwiał kuchnię.
a dzis jak tylko połozyłąm go na podłogę, to od razu skierował sie do korytarza i zaglądał przez drzwi do łazienki pdiwiając burczącą pralkę. teraz całuje podłogę w korytarzu:baffled:

i już pięknie sam siada przekręcając sie z leżenia na boku
stac tez uwielbiam szczególnie przy oparciu wersali (jak Jeremi) pod oknem. wtedy sie wspina na to oparcie, coby popatrzec na smaochody na parkingu.
wogóle na przejeżzająca samochody to z godzinę może patrzec i nawet nie trzeba wózkeim ruszać.

Ale dużo nowych umiejętności u naszych styczniaków :szok:;-):-D

Brawo dla Małej "dezerterki" :-D
Hubcio - życzę miłego pełzania ;-)
Jeremi napatrzył się na to co robi Michaś i pozazdrościł mu tych umiejętności. Więc postanowił go dogonić w umiejętnościach. Tak samo zresztą Filipek. Gratuluję obu chłopaczkom :-D

Witek jak bardzo histerycznie placze gdy mnie nie widzi to przez placz wykrzykuje coś podobnego do "mam". Przynajmniej tyle słychać wyraźnie a resztę tak jakby trochę połyka ;-) Czasem mam wrażenie, że mnie wtedy nawołuje ;-)

zazdroszcze :rolleyes2: mojej niuni jeszcze duuuzo brakuje do siadania raczkowania pelzania i wszystkiego innego, ale wczoraj i tak mi zrobila niespodzianke.
Juz sie przewracala i z brzuszka na plecy i na odwrot ale ostatnio cos jej przeszlo no ale wczoraj polozylam ja na brzuszku, wyszlam na chwile z pokoju, wracam a ona lezy na pleckach i sie smieje, no to znowu polozylam ja na brzuszku i odwrocilam sie do niej tylko na chwile a ona znowu sie przefiknela na plecki. TRoche mi ajelo zeby ja zlapac jak sie przekreca ^_^ i nie robi juz tego tak niezdarnie jak kiedys (walila glowa w podloge :eek:) tylko powolutku spokojnie odpycha sie prawymi konczynami i przekreca ^_^

reklama
Do góry