reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Elżbietko - widziałam już wcześniejsze filmiki i byłam pod ogromnym wrażeniem :tak:, ale teraz to jestem w szoku :szok:... jak swobodnie Filipek już się porusza w wodzie :-):-):-). Po prostu REWELACJA :tak:!!!! Pozazdrościć ... ale w tym pozytywnym znaczeniu :-).

Elżbietko jestem pod wrażeniem umiejętności pływackich Twojego synka. Mam pytanie natury teoretycznej czy zdarzyło się, że mały napił się niechcący wody? Ja też Ci zazdroszczę i żałuję, że nie mieszkam w większym mieście.... :-(

I wyjaśniło się dlaczego moje dziecię było ostatnio takie nieznośne. Mamy 5 ząbków! Dwie dolne jedynki, górna lewa jedynka i obie górne dwójki. Spróbuję jutro zrobić zdjęcia to Wam pokażę.

WoW ... super Filipku :tak::tak::tak: Proszę mamusię o foteczkę uzębionej buźki Filipka.

Elżbietko jestem pod wrażeniem umiejętności pływackich Twojego synka. Mam pytanie natury teoretycznej czy zdarzyło się, że mały napił się niechcący wody? Ja też Ci zazdroszczę i żałuję, że nie mieszkam w większym mieście.... :-(

za kazdym razem pije. ale to wszystkie dzieci co tam sa to pija. później jak go wycieram, to brzuch ma jak balon z wodą. ale nic mu nie dzieje sie od tego, tylko wiecej sika i jest jedna zadsza kupa w sobote po poludniu (bo w sobote jest basen o 14:30).

Kamilala mnie chyba pytała o basen (nie wiem tylko czy w tym watku):woda jest ozonowana, cieplutka, w pomieszczeniu tez ciepło. basen nie jest duzy, zrobiony na parterze w bloku. standart nie jest wysoki, ale czysto i przyjemna obsługa, szczególniue pan instruktor. kółeczka, rekawki i inne akcesoria pływackie oraz zabawki sa miejscowe. jednoczesnie w basenie jest max 5 dzieci + 5 opiekunów. instruktor stoi na zewnatrz. koszt 32zł/30 min lub 135 za karnet na 5 wejsc (pół godz w wodzie). basen jest na ursynowie, ul. na uboczu.
http://lesoleil.pl/

reklama
A moje dziecko ;-) dzisiaj pierwszy raz włożyło sobie samo nóżkę do buzi i .......... strasznie się skrzywiło :szok::confused2:, aż powąchałam jego nóżki czy aby na pewno z nimi wszystko w porządku :-D:rofl2::biggrin2::-D;-), ale było ok :tak::-). Sytuacja taka powtórzyła się dzisiaj 3 razy, czyżby nie podeszło Mateuszkowi "ciumanie Jakubów" :-D;-):confused:. Jak to jest z Waszymi pocieszkami, wszystkie lubią tę zabawę???

Do góry