reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

u nas tez narazie bezzebnie:-D

Laura odkryla nozki jakies 2 tygodnie temu ,od tego czasu wiecznie je lapie i probuje przewrocic sie na boki:-D

dodatkowo jak klade ja na brzuch to tak dziwnie dupe podnosi jakby raczkowac chciala tylko jej to specjalnie nie wychodzi i sie wkurza:-D

reklama
o kurde i chyba zaczela se drzemki przestawiac :dry:lasnie spi juz od 10tej:eek:,ciekawe kiedy wstanie:baffled:wczoraj juz tez tak bylo myslalam ze to jednorazowe,zawsze spala gora godzinke a potem popoludniu 3,no i wieczorem pol, a teraz 2 razy po 2 godz:szok:

Filippo odkrył swoje kolana jakiś czas temu podczas kąpieli. Później były stopy, którymi interesował się tylko podczas przewijania kiedy podtrzymywałam mu je w górze. Dzisiaj podczas porannej toalety już sam próbował je łapać i przyciągać do buźki. Tak, więc myślę, że jeszcze parę dni i oprócz gryzienia rączek będą też stopy.

Michałku składamy gratulacje z okazji pojawienia się pierwszego ząbka !!!!!!

U nas jest bez zębnie ale jakoś specjalnie nam to nie przeszkadza, narazie jesteśmy na etapie przewracania się na boczki i z brzuszka na plecki codziennie dla zabawy ćwiczymy turlanie.

super zabeczek:-)a u nas dzis maly odkryl ze da sie siedziec:-D caly dzien nie chcial lezec tylko siedzial oparty o mnie i sie podnosil do pozycji prostej:tak:a jak go zlapalam za rolczki to sam sie uniosl i siadl:szok:spodobalo mu sie ale ja sie boje o jego kregoslupik bo jak go samego posadze to leci do przodu i taki krzywy jest:happy: no i tym sposobem odkryl swoje nozki dotychczas ich nie widzial na lezaco jeszcze ich nie widzi tylko jak usiadzie:-)ach co ja mam z tym malym odkrywca:-p

reklama
wczoraj zauwazylam jak mala probuje przekladac misia z raczki do raczki, z kiepskim efektem ale probowanie sie liczy:p No i odkryla ze ma jezyk, wytyka go, oblizuje co sie da, zwija w rurke i dmucha z wytknietym na wierzch co owocuje pluciem

Do góry