reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Ania gratulacja również dla Oliwci - Amelka tez się już śmieje od jakiegoś czasu głośno ale trzeba się trochę napracować :) ale WARTO WARTO :tak::-D:-) - ja się nie mogłam doczekać tego Jej śmiechu. no i mam :laugh2:

reklama
Ach zazdroszczę Wam tych ząbków, Antoś się ślini, marudzi, płacze już od miesiąca a ząbków jak nie było tak nie ma. Męczy się biedactwo moje :-(

Dziewczyny dziwne rzeczy. Filippowi wyłazi ząbek ale wcale nie jedynka tylko dolna 4 chyba. Jeszcze się nie przebił przez skórę ale jest tuż tuż. Nie wiem co o tym myśleć bo wszędzie słyszę, że to 1 wychodzą pierwsze.

ja tez myslalam ze malemu wyjdzie zabek gdzies tamz tylu bo do tylu uporczywie pchal wszytsko i gryzl a tu pieknie przebika sie jedyneczka;-)

To może u mojego Filippa też tak będzie. Strasznie zaczerwienione i opuchnięte ma to miejsce. Ślini się potwornie, a jak chwyci mój palec to tak go gryzie i takie przy tym odgłosy wydaje jak zwierz nad kawałkiem mięcha.

u nas tez zabki ida powoli:tak:i mnie sie wydaje ze to trojeczka gorna ale nie wiem ;-)tak jak elzbietka slyszalam ze pierwsze to jedyneczki ida:tak:tak jestesmy tymi zabkami przejete ze nam sie wydaje tak tylko a okarze sie ze wszystkim dzieciaczkom styczniowym wyjda jedyneczki:-)

reklama
Do góry