Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
U tez tez nadal czesciej pojedyncze slowa, niekiesy wymsknie sie Mu jakies zdanko, a co do magicznych słów to chyba nie zdarzy sie nauczyc, bo obydwoje obchodzimy urodzinki w styczniu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do kocham Cię, to ja bardzo często powtarzam Emilce, że ją kocham, że jest moim skarbem itd, więc ona też nie pozostaje mi dłużna i nieraz jej się wyrwą te cudne słowa z usteczek
Tak, tak bardzo mnie uszczęśliwił , niestety później czar prysł i już kręcił głową na nie, ale dzisiaj znów mnie kocha .
Jak nie dam rady najwyzej wsadze go w busa i wysle do Piły :-) heheeBrawa dla Gracjanka. Coyote, myślę, że jak będziesz z nim w domu to bardzo szybko synek nauczy się siadać na nocnik