reklama
K
kasiulka0901
Gość
Rochu potrafi o 3 nad ranem, w półśnie pokazać mi gdzie mam iść (trzymam go na rękach, mówi przy tym: tam, tam. Jakiekolwiek zejście z wyznaczonej trasy powoduje niezadowolenie i jeszcze bardziej ostentacyjne wskazanie kierunku ;-)
Kierunkiem jest kuchnia i nocna porcja mleka
Roch również prowadzi z powrotem
Mam nadzieję, że nocne pobudki mu miną jak wyzdrowieje.
gratki dla Oliwki
Kierunkiem jest kuchnia i nocna porcja mleka
Roch również prowadzi z powrotem
Mam nadzieję, że nocne pobudki mu miną jak wyzdrowieje.
gratki dla Oliwki
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Brawo OLI!!!!!
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Brawa dla Oli .
Rochu jest niesamowity .
Dzisiaj od mojego dziecka usłyszałam po raz pierwszy "Mama Kocham Cię", oczywiście powtórzył po mnie, ale po pierwszej prośbie, a wcześniej nie chciał wcale . Powiedział też "mama sto lat" i dostałam bombonierkę :-).
Rochu jest niesamowity .
Dzisiaj od mojego dziecka usłyszałam po raz pierwszy "Mama Kocham Cię", oczywiście powtórzył po mnie, ale po pierwszej prośbie, a wcześniej nie chciał wcale . Powiedział też "mama sto lat" i dostałam bombonierkę :-).
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
wzruszający prezent, najpiekniejszy jaki mozna tylko dostac!
F
fogia
Gość
Dla wszystkich małych gadułków gratulacje. U nas nadal pojedyncze słowa, mówione niewyraźnie, bądź sylabami. A tak już bym chciała żeby się rozgadał i tak jak wasze smyki powiedział "kocham Cię":-(
No to Nikuś sprawił swojej mamie najpiękniejszy prezent Też bym tak chciała Zazdroszczę ci Geperty Może do moich urodzin Witek też się nauczy mówić, że mnie kocha ;-) Na razie daje mi buziaka i tuli się do mnie Tochyba jest jego wyrażanie miłości .. bez słów Też pięknie
reklama
Podziel się: