reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Rzeczywiście Nikuś lubi reklamy, chciałabym zobaczyć mały głód.
Emi też jak tylko są rekalmy to patrzy jak zaczarowana :wściekła/y:

reklama
Lorien, jestem pod wrażeniem, jak Emi pięknie mówi:szok::tak::-) i jaka z niej torpeda:-D, mogłaby w parze z Antkiem dokazywać. Ale dwoje takich to już stanowczo za dużo jak na jedne nerwy:-p:laugh2:.

dzięki Antosiowa, tak to prawda, akrobatka, torpeda i poliglotka. Ciekawe jakie jeszcze określenia padną :-D

ja przy tym świeżbiku wolę jeszcze jakiś czas poczekać na brzuszek, bo teraz nie dałabym rady.
Ale jest przy tym przekochana.:tak:

Dlatego ja też chciałam poczekać z drugim jak to moje urwisiątko pójdzie do przedszkola... no ale wyszło jak wyszło:-p... może sie nie pozabijamy;-):-D:laugh2::rofl2:

Lorien alez ona cudna pieknie mowi u nas procz podstawowych mama tata baba ba (bach) raczej nic nie chce mowic. Ostatnio tez na wszystko mowi mama i biega dokladnie tak jak Emi nie usiedzi na miejscu ani sekundy chyba ze jest spiacy ale wtedy od razu zasypia:-D:-D:-D:-D.
A piszczalka tez fajna.

Antosiowa Czasem będziesz mieć małą wojenkę w domu, oby tylko była ona bezkrwawa :tak::-D:rofl2:

Lorien Emi gada ślicznie, nawet z pełną buzią ;-)A piszczy tak bosko, że aż sama wpada w zachwyt :-D Bomba, a raczej torpeda z niej :laugh2: Nawet w locie chwyta jedzenie. Ona kiedyś odpoczywa? :-D:-D:-D:-D:-D

Ale Emi super juz sobie mówi i żywe srebro z niej.
Antosiowa, a ty sobie odchowasz dwojeczke i bedziesz po (chyba ze jakies trzecie sie przytrafi:-D)

Antosiowa ja chcę jak najszybciej drugie dziecko, ale jak tak patrzę na tą Emi, to chyba nie dam rady :baffled::tak::-):-)

Lorien Emi gada ślicznie, nawet z pełną buzią ;-)A piszczy tak bosko, że aż sama wpada w zachwyt :-D Bomba, a raczej torpeda z niej :laugh2: Nawet w locie chwyta jedzenie. Ona kiedyś odpoczywa? :-D:-D:-D:-D:-D
Moniu właśnie z tym odpoczynkiem też nie bardzo :-D:-D
I dziękuję.

Lorien alez ona cudna pieknie mowi u nas procz podstawowych mama tata baba ba (bach) raczej nic nie chce mowic. Ostatnio tez na wszystko mowi mama i biega dokladnie tak jak Emi nie usiedzi na miejscu ani sekundy chyba ze jest spiacy ale wtedy od razu zasypia:-D:-D:-D:-D.
A piszczalka tez fajna.
Antenka nie widziałabym dwójki takich na ogrodzie.:-D:-D

Ale Emi super juz sobie mówi i żywe srebro z niej.
Oj tak, bardzo żywe to srebro :-D

reklama
Do góry