reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Lorien, jestem pod wrażeniem, jak Emi pięknie mówi:-) i jaka z niej torpeda, mogłaby w parze z Antkiem dokazywać. Ale dwoje takich to już stanowczo za dużo jak na jedne nerwy.
dzięki Antosiowa, tak to prawda, akrobatka, torpeda i poliglotka. Ciekawe jakie jeszcze określenia padną
ja przy tym świeżbiku wolę jeszcze jakiś czas poczekać na brzuszek, bo teraz nie dałabym rady.
Ale jest przy tym przekochana.
ja przy tym świeżbiku wolę jeszcze jakiś czas poczekać na brzuszek, bo teraz nie dałabym rady.
Ale jest przy tym przekochana.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Dlatego ja też chciałam poczekać z drugim jak to moje urwisiątko pójdzie do przedszkola... no ale wyszło jak wyszło... może sie nie pozabijamy;-)
Lorien alez ona cudna pieknie mowi u nas procz podstawowych mama tata baba ba (bach) raczej nic nie chce mowic. Ostatnio tez na wszystko mowi mama i biega dokladnie tak jak Emi nie usiedzi na miejscu ani sekundy chyba ze jest spiacy ale wtedy od razu zasypia.
A piszczalka tez fajna.
A piszczalka tez fajna.
Antosiowa Czasem będziesz mieć małą wojenkę w domu, oby tylko była ona bezkrwawa
Lorien Emi gada ślicznie, nawet z pełną buzią ;-)A piszczy tak bosko, że aż sama wpada w zachwyt Bomba, a raczej torpeda z niej Nawet w locie chwyta jedzenie. Ona kiedyś odpoczywa?
Lorien Emi gada ślicznie, nawet z pełną buzią ;-)A piszczy tak bosko, że aż sama wpada w zachwyt Bomba, a raczej torpeda z niej Nawet w locie chwyta jedzenie. Ona kiedyś odpoczywa?
Antosiowa ja chcę jak najszybciej drugie dziecko, ale jak tak patrzę na tą Emi, to chyba nie dam rady :-):-)
I dziękuję.
Moniu właśnie z tym odpoczynkiem też nie bardzoLorien Emi gada ślicznie, nawet z pełną buzią ;-)A piszczy tak bosko, że aż sama wpada w zachwyt Bomba, a raczej torpeda z niej Nawet w locie chwyta jedzenie. Ona kiedyś odpoczywa?
I dziękuję.
Antenka nie widziałabym dwójki takich na ogrodzie.Lorien alez ona cudna pieknie mowi u nas procz podstawowych mama tata baba ba (bach) raczej nic nie chce mowic. Ostatnio tez na wszystko mowi mama i biega dokladnie tak jak Emi nie usiedzi na miejscu ani sekundy chyba ze jest spiacy ale wtedy od razu zasypia.
A piszczalka tez fajna.
Oj tak, bardzo żywe to srebroAle Emi super juz sobie mówi i żywe srebro z niej.
Ja tez i jak tu myslec o drugim dziecku ja sie przeciez nie rozdwoje i juz siebie widze jak Hubcio wiesza sie na jednej nodze a drugie na drugiej:-):-):-).Antenka nie widziałabym dwójki takich na ogrodzie.
Tynka Skakanka chyle przed wami czolo.
reklama
K
konto usuniete
Gość
Ja tez i jak tu myslec o drugim dziecku ja sie przeciez nie rozdwoje i juz siebie widze jak Hubcio wiesza sie na jednej nodze a drugie na drugiej:-):-):-).
Tynka Skakanka chyle przed wami czolo.
i xmamuska bo xandii to juz ma pomocnice
ja tez chyle czolo:-)
Podziel się: