reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

hej dziewczyny !
moja coreczka od kilku miesiecy robi szpagaty, potrafi nawet spac i trzymac nogi rozkraczone calkowicie. gdy jest na czworaka i chce przejsc do pozycji siedzacej to przechodzi tez przez szpagat. ma obecnie 9 miesiecy i strasznie sie martwie. czy ktora z was miala tez taki problem ?:-(

idz do ortopedy z nią, a kiedy miała usg bioderek?

reklama
Nie pisałam wam wcześniej, ale Witek ma parę nowych umiejętności:
- wchodzi po schodach na czworaka,
- wchodzi po schodach na nóżkach, ale jeszcze bokiem bo trzyma się barierek,
- no i co najważniejsze to CHODZI!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D
Co prawda jeszcze też raczkuje, ale wtedy gdy chce szybko się gdzieś przemieścić. A tak to już pomyka na nóżkach przez całe mieszkanie. I o dziwo bez problemów robi zakręty i zawraca. Na dodatek potrafi chodzić z czymś w rączce, np. z koszykiem od święconki czy kubkiem, mało tego idzie i pije z kubka niekapka :szok::-D
Na potwierdzenie jego nowych umiejętności wklejam wam fotki

Ja myśle, ze te zdjęcia są dowodem nawet nie tyle na to, że chodzi, ale że tańczy:tak:. Gratulacje, a swoją drogą to fajne fotki wyszły

reklama
Do góry