reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
dziewczyny nauczylam moje dziecko wczoraj mowic "cycki":-D:-D:-D
,no i pokazuje odrazu gdzie je ma:-D:-D:-D,musze to nagrac,bo brzmi przecudnie:-D:-D:-D

my tez czekamy:-):-) ale fajnie to musi wyglądać
:tak::tak::tak:

u nas Nikuś od wczoraj nałogowo ogląda krecika na dvd i jak krecik śpiewa 'la lalala la la" to Niko razem z nim i jak mówie a jak krecik śpiewa to on naśladuje:tak::tak:

Maja to musi być komiczne, nagraj :-D

Emilka dziś wstała rano i poleciała do kuchni wołając KAKA (co znaczy kaszka)
Za chwilę nas zagadają te nasze gadułki. Ja już i tak spokojnie nie pooglądam TV ani radia nie posłucham, bo Emi nawija na okrągło.:-D:-D:-D

U nas tez buziak jest z otwarta buzia a jak ma smoka w buzi to nadstawia czolo do pocalowania. Hubcio nie umie mowic cycki ale jak pytam gdzie mama ma cycy to pokazuje a czasami bluzke mi podciaga zeby zobaczyc.:-D:-D:-D:-D

Wszystkim styczniakom gratuluję nowych umiejętności.

Witek nie pokazuje na cycki ale na pępek ;-) Jak się go pytam gdzie mama lub tata ma pępek to od razu podciąga nam koszulki i wtyka paluszek do dziurki pępkowej :-D:-D:-D A swojego pępka to jakoś nie może znaleźć, raz że z reguły schowany jest pod bodziakiem, a dwa jak jest goły to ciężko mu go dojrzeć :-D:rofl2:
Witek czasem jest przytulasek, zależy od jego nastroju. Czasem przyjdzie i się przytuli i sam da buziaka (zawsze z otwartą buzią), ale zawsze daje na prośbę. A jak ma smoka w buzi to go wyciągnie i otworzy pyszczek do calowania :tak::-D:rofl2:
A zazdrośnik z niego jest straszny :-( Jak tylko widzi, że rodzice się tulą to od razu jest marudzenie i usiłuje nas odciągnąć od siebie :-( Ale nie wiadomo o kogo jest bardziej zazdrosny, bo raz odciąga mnie a raz tatusia :dry:

No to Emilka z kolei też uwielbia pępek, ale swój przede wszystkim. jak tylko jest goła to go poszukuje i grzebie w nim. A ostatnio jeszcze strasznie jest zafascynowana moimi pieprzykami. jak tylko jest na moich kolanach przodem, od razu dziubie mi w nie. :-D:-D

Hania też lubi mój pępek. Ostatnio przyszła, wydłubała okruszek z bułki i mi do pępka wsadziła:-D. I jeszcze palcem upychała:-p.

to Jeremix na szczęście już olał mój pępuch. Jak robił mi w niego TITIT , to myślałam, że mi złoży palec do brzucha :szok: Ale za to po kąpieli notorycznie tacie robi TITIT w brodawki cycowe i oznajmnia wtedy, że to są CYCE, a Jaro przejęty, że mu obwisa klata rozkłada codzień siłownię i pakuje :-D Choć wg mnie jakby tak ponosił młodego, albo się z nim ponawydurniał to byłby lepszy efekt :rofl2:

reklama
Witek zaczyna coraz częściej robić samodzielne kroczki, tak po jednym lub dwa :-D Ale widać, że jeszcze trochę sam obawia się puścić na dłuższą metę :-( Ja do niczego go nie będę zmuszać, bo jeszcze mi się zrazi i dopiero będzie :baffled:

A wczoraj mój mały silacz przesunął fotel na środek pokoju :szok:;-):-D:rofl2:

O, obudzil się. Muszę lecieć. Pa pa!

Do góry