reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Moja Emilka ma taką u cioci, zdecydowanie ją lubi. Próbuje nawet wciskać zwierzątka do dziurek :tak:

Monia no to gratki dla Wicia, zaraz biegać zacznie.

świetna ta układanka, chyba też ją zamówie:tak::tak:

Monia gratulacje!!! teraz to już kwestia dni:tak::tak:
teraz to już tylko ja bede czekać na pierwsze(a właściwie drugie) kroczki;-)

Wituś brawo, brawo :-):-):-)

A układanka super :tak: ... my mamy narazie podobną tylko, że bez tych uchwytów i Matiemu też się bardzo podoba i próbuje upchnąć zwierzątka na swoje miejsce :tak:

brawa dla Witusia!!!
a co do tej ukladanki,mamy podobna i jedyne co Laure interesuje to wyrzucic wszystkie zwierzaki i czekac az mama na nowo pouklada...i tak w kolko,:baffled: i zwierzaki od czasu do czasu probuje powkladac do dziurek ale nie bardzo jej to wychodzi:sorry2:

Gratki dla Wituśka :-).
My nie mamy takiej układanki :-(, ale na dzień dziecka na pewno chętni do kupienia takiej się znajdą :-D
A Nikuś mówi MAMA :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-), dzisiaj to mnie w ogródku wołał, żebym podchodziła :-):-):-)

reklama
geperty Gratulacje dla Nikusia!

madzikm Moja oli namietnie wyrzuca wszystkie zwierzatka na zewnatrz, zadko kiedy probuje je wkladac:p

BRAWO WITUS!

Do góry