hmmmmm.....milusie,Dziewczyny, mój JeremiX mówi KOCHA i przytula się .... qrcze jakie to słodkie ... się wzruszam za każym razem
reklama
T
tynka
Gość
MariaOla, zazdroszczę. Moja Hania nie jest ani przytulas ani całuśnik:-(. Lubi się wygłupiać na łóżku itp, czasem się przytuli, ale tylko na chwilę, no i pyszczek też czasem otworzy, żeby jej dać buziaka, ale to rzadko:-(.
Za to babci jak ostatnio przyszła w odwiedziny dała buzi na dowidzenia. A ta jej dała za to 50zł.
Żywa to Ty może też jej daj buziaka to ci więcej skapnie ;-)
A Hania to rezolutna dziewczynka wie że mamie pieniążki potrzebne więc jak nie ma ich po dobroci to trzeba sposobem
A
ania_zywa
Gość
A Hania to rezolutna dziewczynka wie że mamie pieniążki potrzebne więc jak nie ma ich po dobroci to trzeba sposobem
Hehe, no jak ma dawać za każdym razem 50zł to niech tam już jej buziakuje.
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
MariaOla to super, taki słodziak z niego.
Nikuś raczej, też nie należy do przytulasków, ale na "daj mamie buzi" reaguje od razu i leci z otwartą (obślinioną ) buźką, żeby dać mi buzi, niestety często przy tym wytyka język , chyba naśladuje tatę . A ja widzi, jak się z Tomkiem całuję albo przytulam, to zazdrości i nie pozwala, wpycha się i też chce czułości, ale to się rzadko zdarza .
Nikuś raczej, też nie należy do przytulasków, ale na "daj mamie buzi" reaguje od razu i leci z otwartą (obślinioną ) buźką, żeby dać mi buzi, niestety często przy tym wytyka język , chyba naśladuje tatę . A ja widzi, jak się z Tomkiem całuję albo przytulam, to zazdrości i nie pozwala, wpycha się i też chce czułości, ale to się rzadko zdarza .
geperty
A z nowych umiejętności:
- sam umie schodzić z łóżek :-) (ku mojej radości)
- otrzepuje rączki z piasku
- ładnie robi cacy-cacy (głównie cacy jest mama :-) i on sam)
Ale części ciała i zwierzątek to nie chce się nauczyć , ja od 3 miesięcy jestem na etapie "gdzie jest oczko, nosek" itp. i nie widzę rezultatu . Jak oglądałam Zuzkę to mi tak mi się podobało .
Nikuś jak widzi pieska to mówi "łach" zamiast chał, ale jak widzi ptaszka to też mówi "łach" , no cóż kiedyś się nauczy.
- sam umie schodzić z łóżek :-) (ku mojej radości)
- otrzepuje rączki z piasku
- ładnie robi cacy-cacy (głównie cacy jest mama :-) i on sam)
Ale części ciała i zwierzątek to nie chce się nauczyć , ja od 3 miesięcy jestem na etapie "gdzie jest oczko, nosek" itp. i nie widzę rezultatu . Jak oglądałam Zuzkę to mi tak mi się podobało .
Nikuś jak widzi pieska to mówi "łach" zamiast chał, ale jak widzi ptaszka to też mówi "łach" , no cóż kiedyś się nauczy.
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
A ja widzi, jak się z Tomkiem całuję albo przytulam, to zazdrości i nie pozwala, wpycha się i też chce czułości, ale to się rzadko zdarza .
o u nas dokladnie tak samo, zazdrośniki pierońskie. Jak sie z Markiem przytulamy do krzyczy zeby sie odkleić od siebie, ale ostatnio wyluzowala i nawet bierze mnie za glowe, albo M zebysmy sie całowali. Podobnie jak siostrzenica sie przytula do babci to tez ja goni zeby przestała. Normalnie mała zazdrośnica, ale widze ze tylko nie ona jedna
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
A Jeremi faktycznie słodziak i dla Nikusia wielkie gratki za osiagniecia.
Pamietacie jak kiedys sie chwalilam ze Julka wreszcie zaczeła mowić MAma... niestety znowu przestała... to byłą radość przedwczesna, dalej tylko Tata, ale za to pięknie
Pamietacie jak kiedys sie chwalilam ze Julka wreszcie zaczeła mowić MAma... niestety znowu przestała... to byłą radość przedwczesna, dalej tylko Tata, ale za to pięknie
geperty
To jak jak Nikuś :-(, nie chce mówić Mama
Emilka też jest przytulasek okazyjny. Buziaki wspaniałe daje, oczywiście z otwartą buzią. Zazdrosna również gdy widzi, że się rodzice sklejają.
Jeremix jest super z tym kocha, Emi tylko gdy pytam jak mnie kocha ściska mnie z całej siły, wydając przy tym odgłos jakby mocowania się też to słodkie jest
Żywa niech Hania już całuje tą babcię, skoro z tego jakaś kasa, a może babci się wreszcie zmieni z babci od prezentów na babcię kochającą.
Jeremix jest super z tym kocha, Emi tylko gdy pytam jak mnie kocha ściska mnie z całej siły, wydając przy tym odgłos jakby mocowania się też to słodkie jest
Żywa niech Hania już całuje tą babcię, skoro z tego jakaś kasa, a może babci się wreszcie zmieni z babci od prezentów na babcię kochającą.
reklama
M
MariaOla
Gość
Eeno to Jeremi jak widzi jak my się przytulamy to się też do nas tuli .... do nóg znaczy bo z niego kurdupel
Podziel się: