reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Tynka i Skakanka, jesteście szurnięte:-D:rofl2::-p

Antka ogarnęła ostatnio mania wycierania kurzy i wcale niepotrzebna jest do tego szmatka, wystarczy bluzka lub majtki mamy:-D. Wczoraj wycierał szybę balkonową moimi stringami:-D:laugh2::rofl2:

Antosiowa bo ciuchy mamy to fajna zabawka;-):tak:............Natalka moje galotki zakłada sobie na szyje a Emila zaczyna przymierzać staniki o chodzeniu w moich butach nie wspomnę:rofl2:

reklama
dobre:-D:-D:-D:-D:-D

tynka rozwaliłaś mnie tym tekstem z mensą:-):-D:-D

Antosiowa pomocny bo wie że musisz odpoczywać:tak::tak: (chyba że przez te twoje leniuchowanie juz sporo kurzu sie nazbierało:szok::laugh2:)

Stringi to zdecydowanie najlepsza część mojej garderoby :tak::-D

No właśnie Antosiowa, może Antek już nic przez tą szybę nie widział i postanowił sa m umyć ;-):-p:-D

Tynka i Skakanka, jesteście szurnięte:-D:rofl2::-p

Antka ogarnęła ostatnio mania wycierania kurzy i wcale niepotrzebna jest do tego szmatka, wystarczy bluzka lub majtki mamy:-D. Wczoraj wycierał szybę balkonową moimi stringami:-D:laugh2::rofl2:
Antosiowa z Twoich ust to prawdziwy komplement łał:-D:rofl2:Antos ma super pomysly:-Dno i zycze Ci rzadszych rozmow z wodnikiem:angry:tudziez Z Ralphem;-)

reklama
MariaOla, zazdroszczę:tak:. Moja Hania nie jest ani przytulas ani całuśnik:-(. Lubi się wygłupiać na łóżku itp, czasem się przytuli, ale tylko na chwilę, no i pyszczek też czasem otworzy, żeby jej dać buziaka, ale to rzadko:-(.
Za to babci jak ostatnio przyszła w odwiedziny dała buzi na dowidzenia:szok:. A ta jej dała za to 50zł:szok::baffled:.

Do góry