MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Czy wasze dzieciaki kręcą się wokół własnej osi? Bo mój Antek nauczył się ostatnio tej sztuki i kręci się do zwariowania i potem sie rozbija o ściany, meble, guzy nabija... no urwanie głowy z nim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kamikadzea moze mu sie wydaje,ze jest jakims cialem niebieskim...;-)moja jedynie ugina sie na nogach w rytm muzyki do tego spiewajac sobie cos tam pod nosem po chinsku;-)Czy wasze dzieciaki kręcą się wokół własnej osi? Bo mój Antek nauczył się ostatnio tej sztuki i kręci się do zwariowania i potem sie rozbija o ściany, meble, guzy nabija... no urwanie głowy z nim
Emilka zaczęła dziś mówić jak najęta. Wprawdzie trudno jeszcze ją zrozumieć, bo mówi w swoim języku, ale normalnie buzia jej się nie zamyka, opowiada całymi zdaniami, aż tchu jej brak. Może uda mi się ją sfilmować, to Wam pokażę. :-):-):-)
Mati znowu cały czas "nawija" pełnymi zdaniami ... ale nie po chińsku ... tylko po japońsku ;-) ... strasznie zdolne te nasze styczniakimoja jedynie ugina sie na nogach w rytm muzyki do tego spiewajac sobie cos tam pod nosem po chinsku;-)
Czy wasze dzieciaki kręcą się wokół własnej osi? Bo mój Antek nauczył się ostatnio tej sztuki i kręci się do zwariowania i potem sie rozbija o ściany, meble, guzy nabija... no urwanie głowy z nim
Oczywiscie ze sie kreca i rozbijaja o meble. Moj tak robi jak tylko uslyszy jakas muzyke.
W sumie jakby sie lepiej przysluchac to nie jest to chisnki a chyba bardziej tez japonskipelnymi zdaniami oczywiscie....aaa i jeszcze je nozem i widelcemMati znowu cały czas "nawija" pełnymi zdaniami ... ale nie po chińsku ... tylko po japońsku ;-) ... strasznie zdolne te nasze styczniaki
buhahahaha ... .... to dokładnie tak jak u nasW sumie jakby sie lepiej przysluchac to nie jest to chisnki a chyba bardziej tez japonskipelnymi zdaniami oczywiscie....aaa i jeszcze je nozem i widelcem