reklama
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Dziękujemy, ale to chyba pod publikę było, w domu to w ogóle się nie słucha , jeszcze się śmieje ze mnie jak mu czegoś zabraniam i ani w głowie mu przestać .Geperty Nikuś świetnie chodzi i nawet się nie chwieje A jak cię słucha Ciekawe jak długo ? ;-)
Gratulujemy nowych umiejętności Klaudusi i Michasiowi :-)
Czuję, że już fluidy do niej docierają...;-)
ZIEMIA DO MARIOLI ZGŁOŚ SIĘ
No i skutecznie Mariola się przed naszą telepatią zamknęła :-(
Dziękujemy, ale to chyba pod publikę było, w domu to w ogóle się nie słucha , jeszcze się śmieje ze mnie jak mu czegoś zabraniam i ani w głowie mu przestać .
A już myślałam, że on taki grzeczniutki :-( Ale przynajmniej mój Witek nie jest odosobniony z tym niesłuchaniem się ;-)
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Antek też sie w ogóle nie słucha, czasem mam wrażenie, że specjalnie robi wszystko na przekór.
Antek też sie w ogóle nie słucha, czasem mam wrażenie, że specjalnie robi wszystko na przekór.
To Antek zachowuje się tak jak Witek. Ja mu mówię, że nie wolno, a on patrzy na mnie i robi swoje
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
... albo się śmieje i uciekaTo Antek zachowuje się tak jak Witek. Ja mu mówię, że nie wolno, a on patrzy na mnie i robi swoje
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Jak miło poczytać, że nie jestem odosobnionym przypadkiem, aż się człowiekowi lżej robi, że to nie tylko Nikuś jest taki nieusłuchany ;-). Oczywiście wszystkim dzieciom życzę więcej posłuszeństwa :-).
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
hehehe ... przypuszczam, że większość naszych styczniaków ma zadatki na "nie słuchających się" łobuziaków
T
tynka
Gość
tak to już jest z moja Natalka to różnie czasami posłucha
np. jak wchodzi an fotel wystarczy ze powiem głośniej " Taja "
i zmyka gdzie pieprz rośnie ale ostatnio ma mnie w głębokim poważaniu i wchodzi sobie na fotel skacze a na moje uwagi super słodko się uśmiecha i robi co ma do zrobienia a jak ja zdejmę to kładzie sie na podłodze i lamentuje
jeszcze lubi sie ścianie wyżalić
np. jak wchodzi an fotel wystarczy ze powiem głośniej " Taja "
i zmyka gdzie pieprz rośnie ale ostatnio ma mnie w głębokim poważaniu i wchodzi sobie na fotel skacze a na moje uwagi super słodko się uśmiecha i robi co ma do zrobienia a jak ja zdejmę to kładzie sie na podłodze i lamentuje
jeszcze lubi sie ścianie wyżalić
reklama
Gadałam wczoraj chwilę z MARIOLKĄ - mówi, że
"wybaczcie, ale musiałam przeorganizować się przez te studia Jeszcze się nie skończyła sesja poprawkowa, a na VIII semestrze już miałam kolokwium
nie mają dla nas litości
mam referaty do pisania i do wygłoszenia
wyroki do analizy"
napisała, że wpadnie. Trzymamy za słowo!!!!!!!!!
Emi też mnie nie słucha, ewentualnie taty czasami się boi, moje uwagi ma głęboko w nosie, jeszcze się śmieje jak jej uwagę zwraca i tymi swoimi złodziejskimi oczkami tak fajnie patrzy z ciekawą minką. No bo jeszcze po tyłeczku nie dostała
"wybaczcie, ale musiałam przeorganizować się przez te studia Jeszcze się nie skończyła sesja poprawkowa, a na VIII semestrze już miałam kolokwium
nie mają dla nas litości
mam referaty do pisania i do wygłoszenia
wyroki do analizy"
napisała, że wpadnie. Trzymamy za słowo!!!!!!!!!
Emi też mnie nie słucha, ewentualnie taty czasami się boi, moje uwagi ma głęboko w nosie, jeszcze się śmieje jak jej uwagę zwraca i tymi swoimi złodziejskimi oczkami tak fajnie patrzy z ciekawą minką. No bo jeszcze po tyłeczku nie dostała
Podziel się: