reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Elu :-D:-D:-D no to oddajemy jednak pierwszenstwo Filipkowi. Tego Robert jeszcze nie potrafi. :-D:-D
A co do schodzenia to u nas opanowane juz dawno. Zaczelam Go uczyc zanim jeszcze nauczyl sie wchodzic na rogowke. Teraz juz nawet jak sie zabawi czyms to wie jak ma zejsc, bo zdarzalo mu sie czasami (jak juz umial schodzic), ze za zabawka to schodzil glowa w dol. :baffled:

u nas też włażenie na łóżko jest opanowane...nie umie jeszcze wchodzić
A czy ktoś mi zdradzi co nawyrabiał ten Filipek bo oczywiście nam się niestety zdjecia nie otwierają:-:)-:)-:)-(

JA nie mogłam spać, bo męczył mnie katar, a HAnia spała z babcią w pokoju i podobno też popłakiwała w nocy:baffled:. Może za dużo wrażeń:-D.

Hania dziś wlazła na wersalkę:szok:. Teraz to już w ogóle oczy wkoło głowy, bo zejść nie umie:angry:.

A ja myślałam, że to świerze powietrze wam pomoże w spaniu :-( No to teraz musisz nauczyć ją jak ma schodzić.

Elu, jestem w szoku :szok: Filip jest niemożliwy :eek: Dla niego chyba nie ma miejsc niedostępnych ;-)
Na tym jednym zdjęciu widziałam, że chyba masz blokadę na drzwiach szafy. Czy może się mylę? Jeśli dobrze widzę, to gdzie można nabyć taką blokadę?

Moniko, myśmy ją kupowali w smyku, ale na allegro pewno też są. to jest firmy protech. niestety musimy mieć zabezpieczenie praktycznie wszędzie, bo to nasze dziecię ma wiecej pomysłów niż ja kiedykolwiek:baffled:
jak gdzieś nie sięga z podłogi, to zawsze coś sobie podstawi i dolezie

Moniko, myśmy ją kupowali w smyku, ale na allegro pewno też są. to jest firmy protech. niestety musimy mieć zabezpieczenie praktycznie wszędzie, bo to nasze dziecię ma wiecej pomysłów niż ja kiedykolwiek:baffled:
jak gdzieś nie sięga z podłogi, to zawsze coś sobie podstawi i dolezie

Elu, to jest taśma wielofunkcyjna? Bo coś takiego znalazłam na allegro.
Filip to ciekawski człowieczek :tak: Ale nie zazdroszczę ci. Faktycznie musisz mieć oczy w okół głowy.

Normalnie jazda bez trzymanki.
Elu moja Emi to akrobatka, ale do tego żeby na stół wleźć jeszcze nie doszła :no::-D
Filip jest niesamowity!!!!

Ja tez najpierw uczyłam złazić, a teraz jak już Emilka umie sama wyjść to czasem uczy się schodzić tak jak my, skubaniec jeden.

Elżbietka masz utalentowanego synka:-D
Kiedyś oglądałam program o mężczyźnie, któy się od najmłodszych lat wspinał. Może Filip ma dar do wspinaczki:-p:-D
A Tobie współczuję serdecznie, bo Ty chyba nic tylko za Filipkiem chodzisz???

Filip jest niezly:szok::-Dze ona wlazl na to krzeslo obrotowe:szok::rofl2:moja nie jest taka cwana,zeby sobie cos przystawic bo by wlazla tez chetnie na komputer:nerd:

reklama
Antoś nauczył się kręcic w kółeczko, wokół własnej osi:tak:, no i teraz mamy częste spotkania z podłoga jak sie dziecku w główce zakręci:sorry::-p.
I nauczył się mówić "mniam mniam" jak coś je dobrego:tak::-)

Do góry