reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

ale macie fajnie dziewczyny,widze ze wiekszosc styczniaczkow juz biega.moj Nikus wczoraj skonczyl 13 miesiecy a nie chce isc,raczkuje tak szybko ze nie idzie za nim nadazyc,chodzi trzymajac sie mebli,stoi sam jak sie zapomni i za raczke tez ale to wszystko:-(kurde nie wiem jak go namowic:-:)-(
pare razy mial dosc ostry upadek, moze przez to ...

Witaj Martucha :-D Nie martw się tym, że twój Nikuś jeszcze nie chodzi :no: Mój Witek 15-go skończy 13 miesięcy i też jeszcze nie chodzi sam. 27 grudnia pierwszy raz stanął na nogi i dwa dni później zrobił pierwsze kroczki w bok i tak mu zostało. Nie próbuje puścić się i chodzić za rączkę, a co dopiero samemu :no: Poczekaj jeszcze trochę, a twój synek na pewno ruszy i wtedy to będziesz musiała za nim biegać ;-):-D

reklama
Monika77 dzieki bardzo za dobre slowa, mam nadzieje ze juz obie niedlugo bedziemy biegac za maluchami:tak::tak::tak::tak:
ja juz sie nie moge doczekac i chyba dlatego tak sie tym przejmuje:-):-)

Martuś moja córka też jeszcze nie chodzi...
Ale wcale mi to nie przeszkadza....:no: ja poprostu nie wyobrazam sobie co to bedzie jak zacznie:-:)-:)-:)-(.Teraz jest już jej pełno a co dopiero jak zacznie biegać

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Martucha, co sie kobieto stresujesz.
Robert zavczal tak na dobre chodzic tydzien temu a 13 miesiecy skonczyl 24.01. Wczesniej robil po 2, 3 kroczki i ladowal na pupie, bop wygodniej mu bylo na 4, a teraz sam chce chodzic, widac ze sie przelamal. Ani nie zauwazysz kiedy Twoj Maluch zacznie smigac.
Mi lekarka powiedziala ( jak bylam teraz na szczepieniu), ze do 18 miesiecy nie ma co sie stresowac, jezeli dziecko staje przy meblach i chodzi przy nich bokiem. :tak:

Justynka masz rację! Ja dziś pierwszy raz byłam na spacerku, na którym Hania sama sobie chodziła, i powiem Ci że jak wróciłam do domu to padłam spocona na łóżko jak betka:-D. Ona zresztą też:-D.

Martuś moja córka też jeszcze nie chodzi...
Ale wcale mi to nie przeszkadza....:no: ja poprostu nie wyobrazam sobie co to bedzie jak zacznie:-:)-:)-:)-(.Teraz jest już jej pełno a co dopiero jak zacznie biegać

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

To tak jak u mnie :tak: Ja też się obawiam tego czy nadążę za moim dzieckiem jak zacznie łazikować ;-):-D

Justynka masz rację! Ja dziś pierwszy raz byłam na spacerku, na którym Hania sama sobie chodziła, i powiem Ci że jak wróciłam do domu to padłam spocona na łóżko jak betka:-D. Ona zresztą też:-D.

O to już wiem co nas czeka w przyszłości ;-):-D
Aniu, ale to obie powinnyście dobrze spać w nocy :tak::happy:

reklama
Ale mnie pocieszylyscie dziewczyny:-D:-D:-D az mi sie lepiej zrobilo bo juz sobie cos ubzduralam z tym chodzeniem i niepotrzebnie sis stresowalam a teraz juz moge spokojnie czekac:tak:

moja mama ciagle mi powtarza ze jestem straszna panikara:rofl2::-):-)

Do góry