reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Brawo dla Roszka i Oliwci u nas tez z kazdego kubka jest udawanie picia i Klaudusia tez ładnie chodzi za rączke a tak ogólnie to jest bardzo duzo małpkowania:laugh2::laugh2::laugh2:.
A odnośnie wspinania n parapety to u nas jeszcze nie ma takiej opcji i mam nadzieje ze nie bedzie...przynajmniej narazie;-)

reklama
:-D:-D:-D no to pieknie. Ciekawe co nas jeszcze czeka. Pocieszam sie tym, ze mam tylko jedna szfe i to taka a'la Komandror, wiec przynajmniej na meble nie bedzie mi wlazil. chyba... :eek:

Zacznie się wspinać po półkach w szafie ;-)

Faktycznie rośnie nam pokolenie kaskaderów :szok: Nie zazdroszczę wam dziewczynki, bo na pewno upilnowanie waszych szkrabów to istna gehenna :baffled:

A mój Witek od kilku dni ucieka z nocnika :szok: Zrobi co ma zrobić i fiu już go nie ma :no: Chyba spieszy mu się bardzo do zwiedzania :baffled:

ale macie fajnie dziewczyny,widze ze wiekszosc styczniaczkow juz biega.moj Nikus wczoraj skonczyl 13 miesiecy a nie chce isc,raczkuje tak szybko ze nie idzie za nim nadazyc,chodzi trzymajac sie mebli,stoi sam jak sie zapomni i za raczke tez ale to wszystko:-(kurde nie wiem jak go namowic:-:)-(
pare razy mial dosc ostry upadek, moze przez to ...

Martucha każde dziecko jest inne i nie ma co poganiać. Emilka też jest z 8 stycznia a łazi od 3 miesięcy, teraz już wręcz biega. Syn mojej koleżanki zaczął chodzić jak miał .... 20!!!!!!!! miesięcy, ale to uważam, lekko późnawo.

Dzieki Lorien;-) wiem ze nie ma co pospieszac ale jak minal ten magiczny dzien pierwszych urodzin to jakos tak zaczelam sie martwic choc wiem ze to roznie u dzieci bywa.a Emilka duzo raczkowala? wow to faktycznie szybko poszla:tak:

a tak z innej beczki o ktorej urodzilas?:-)

bo rzeczywiście 20 miesięcy to trochę dużo. :no::no::no:

Urodziłam o 21:00, rodziłam od 4:00 :szok::tak::-D

Emilka raczkowała dużo ale ona w ogóle strasznie silna dziewczynka jest. Sama zobacz - to dzisiaj na imprezie (co wyprawia ze swą ciocią) :szok::rofl2::rofl2::rofl2:
1001440tc5.jpg

wow! no faktycznie nie zla z niej akrobatka:-D widze ze obie sie dobrze bawilyscie;-);-) moj to sie wszystkiego nowego boi, moze dlatego... no ale co zrobic, czekam dalej:tak:

Martuchaa .... ależ kruszynka jest słodka :tak::-) ... mały przystojniacha Ci rośnie :tak::-).

Lorien ... no Emi normalnie szaleje :-D:-D;-)

reklama
Lorien ja rodzilam od 17 do 23.10 wiec nasze dziecaiaczki dziela tylko dwie godzinki :) a twoja juz tyle rzeczy umie:tak::tak::tak: brawa dla Emilki:-):-)

Tika dziekuje bardzo, Mati tez jest przeuroczy, w ogole wszystkie styczniowe dzieciaczki takie ladniutkie, az sie napatrzyc nie moge:laugh2::laugh2:
wlasnie wciagnelam sie w watek 'zdjecia styczniowych...' i nie moge skonczyc przegladac a taka ladna pogoda:-p
lecimy na park:-)

Do góry