reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Abejka ... wyobrażam sobie co czujesz ... nam mamom to chyba właśnie najtrudniej tą pępowinę przeciąć ... ale z czasem będzie coraz lepiej :tak:. A Zuzolek w podpisie po prostu boski .... do zakochania ... bez dwóch zdań :-):tak:

dziękówka titka :-)
usiłuje was nadgonic - Mati w podpisie jest zawsze extra. Bo wogole jest extra :-)

Jula!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Abeja kazda mama ma tak samo...............chcialabym poslac Emile do przedszkoa bo czasami juz nie wyrabiam z nimi dwiema (srednio co dwa dni :-D:-D:-D) no i jzu ejstem zdecydowana i w ogole ........a potem sobie mysle ze ja sie zarycze za nia;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D boze a co ajz robie jak one na studia pojda albo wyjda za maz ?????????????????;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A dla chodzacych wielkie gratki.............my nadal raczkujemy ......chodzimy tylko przy meblach................:dry::dry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: o zebach nie wspomne a raczej o ich braku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja sie zastanawiam nad przedszkolem juz od dwoch miesiecy:-Dale tak serio to naprawde mam zamiar poslac mojego lobuza tak gdzies od lutego :tak:moze :-p uczylismy sie zdmuchiwac swieczke :tak:jakos nam to wychodzi a co za tym idzie to aryan sie nauczyl przy okazji gwizdac:-D

Chcialam sie pochwalic ze moj Hubercik od piatku zaczal chodzic i nie jrst to juz kroczek albo dwa ale juz dluzsze trasy;-);-);-);-);-);-)

Gratulacje dla Hubcia:-D
Marta zrobila dzis 4 kroczki sama;-)zebow tez brak nie wiem czy jej w ogole urosna??Zwlaszcza sie martwi tesciowa:confused2::rofl2:chyba zaczne zbierac na proteze

reklama
GRATULACJE MALE STYCZNIOWE ZDOLNIACHY.

U nas narazie zero chodzenia. Za jedna raczke i owszem calkiem ladnie sobie radzi. Stac tez potrafi bardzo dlugo sam, ale jak ma zrobic choc pol kroczku, to siada na pupe i zapiernicza na czterech. :-D

Do góry