reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Gratuluje postepow maluszkom:tak: a ja wlasnie szkole Emilke..........nocnikujemy sie:baffled: dalam jej chrupki i troche siedziala ale zrobilam bardzo bardzo duzy blad bo dalam jej kinderki no i moja corka jest nauczona wynoszenia papierkow do smietnika...wiec zamiast sikac na nocnik kursuje z golym tylkiem miedzy pokojem i kuchnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Z jednej strony fajnie, że nie śmieci po pokoju, ale z drugiej strony to strach by nie nasiusiała na podłogę, akurat w trakcie tego kursowania :-D To może daj jej coś innego do chrupania, bez papierków. Życzę powodzenia w ty nocnikowaniu :tak::-D

reklama
oj Monika ona juz nie raz mi tak nasiusiala na podloge.........raz sie poslizgnela i przewrocila i od tamtej pory jak gdzies nasikala stala nieruchomo i wolala mama aa aaa:tak:

Tika ja zaczynalam nauke nocnikowania jak Emilka zaczynala raczkowanie:baffled: no i jaki efekt siedziala na nocniku az jje sie znudzilo i mi zwiewala :sorry2: potem wpadlam na genialny pomysl postawilam nocnik na fotelu a na nim posadzilam Emile ........fakt nie uciekala ale i rowniez nie nasikala:laugh2::cool2:...........przechytrzyla mamusie :sorry2::-p

Tez ucze Natalka siusiania do nocnika ale,ze jestem niesystematyczna to efekty mierne:-Dbo wczoraj ja posadzilam, a w sumie to sama siadala po pare razy, jej Zuzia tez siedziala na nocniku i mialy razem robic siusiu.Tak Natalka siadala pare razy i nic a w koncu wysiusiala sie gdzies ale nie wiem gdzie:-D miala mokre body,a woda to nie byla:angry:jak stwiedzilam nosoleptycznie:dry:;-)

kolejna umiejetnosc Michasia, dzisiaj pierwszy raz sam wdrapal sie na lozko i sam z niego zszedl, wchodzenie juz opanowal, ze schodzeniem sa jeszcze problemy i bede musiala go asekurowac :-) teraz bedzie problem bo rano go kladziemy na podloge zeby sie pobawili sobie jeszcze lezymi a teraz bedzie nam do lozka wchodzil hehe :-)

reklama
Tez ucze Natalka siusiania do nocnika ale,ze jestem niesystematyczna to efekty mierne:-Dbo wczoraj ja posadzilam, a w sumie to sama siadala po pare razy, jej Zuzia tez siedziala na nocniku i mialy razem robic siusiu.Tak Natalka siadala pare razy i nic a w koncu wysiusiala sie gdzies ale nie wiem gdzie:-D miala mokre body,a woda to nie byla:angry:jak stwiedzilam nosoleptycznie:dry:;-)

Ale masz węch ;-):-D:-D:-D:-D:-D

kolejna umiejetnosc Michasia, dzisiaj pierwszy raz sam wdrapal sie na lozko i sam z niego zszedl, wchodzenie juz opanowal, ze schodzeniem sa jeszcze problemy i bede musiala go asekurowac :-) teraz bedzie problem bo rano go kladziemy na podloge zeby sie pobawili sobie jeszcze lezymi a teraz bedzie nam do lozka wchodzil hehe :-)

Gratulacje dla Michalka :-D:-D:-D:-D

Do góry