reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Moja Natalia wreszcie stanela na nogach:tak:.........co prawda dlugo nie stala bo na takich chudych patykach trudno utrzymac rownowage ale zawsze cos;-)
A co do Emilki to poprostu wczoraj pobila sama siebie. Nasze dziewczynki maja wspolny pokoj i kojce maja ulozone w literke L zeby mogly sobie gadac i sie bawic przez siatke ..........no i co Emilka zrobila...............podstawila sobie wszytski poduszki jakie miala i przeszla do kojca Natalki.........:szok: normlanie myslalam ze zemdleje..............najpierw sobie pomyslalamz e mogla tam przeciez siedziec Natalka i Emi mogla na nia spasc..........ale potem juz wyluzowalam i czaczelam sie smiac zmojej agentki.............jak tak dalej pojdzie to osiwieje albo ume na zawal:confused::baffled:

Świetne są te twoje córcie :tak::-D A jakie akrobatki :-D

I uwędzimy drani ha ha ha :-D:laugh2::-D:laugh2:

Ale się uśmiałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gratuluję wszystkim zdolniachom ;-):tak::-D

Mój Filipek stojąc dziś przy wersalce tak się zainteresował zabawką, że zapomniał się trzymać i kilka sekund stał o własnych siłach!!!!!! Szok!!!! Oczywiście jak sobie to uświadomił to ze strachu od razu zrobił chlap na pupcie. Jestem z niego srrrrrrtrasznie dumna.

Jak dobrze pamiętam to któreś z dziewczyn też pisała, że jej dziecko tak robiło. Więc to chyba każde dziecko przechodzi ten etap.

aha no to dobrze ale strasznie się cieszę, że ten moment już nastąpił. Młody próbował ostatnio też takiego prawdziwego raczkowania ale nie bardzo mu odpowiadało woli uprawiać te swoje skoki na brzuch.

reklama
Gratuluje postepow maluszkom:tak: a ja wlasnie szkole Emilke..........nocnikujemy sie:baffled: dalam jej chrupki i troche siedziala ale zrobilam bardzo bardzo duzy blad bo dalam jej kinderki no i moja corka jest nauczona wynoszenia papierkow do smietnika...wiec zamiast sikac na nocnik kursuje z golym tylkiem miedzy pokojem i kuchnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry