reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Super !! Mój nic takiego jeszcze nie potrafi. Na hasło papa coś kłapie dziobem, ale dzwięku ani machania nic. No widzisz, Witek intelektualnie się rozwija lepiej od mojego miesiąc starszego skrzata! Brawo! :-)

reklama
Dzięki Kasia_Z Witek też nie mówi papa, tylko tak śmiesznie rusza buźką jakby chciał powiedzieć ale nie wie jak. Z resztą wiele słów tak sobie ćwiczy. Pięknie wychodzi mu na głos baba i czasem mama, a z reguły to jest łełełe, łałała plus inne sylaby, które wcześniej już umiał.

Monia ... wielkie gratki dla Witusia ... to musi być słodki widok :happy2::-)

Mateusz jeszcze papa nie robi, ale .... wczoraj po raz pierwszy samodzielnie wstał w łóżeczku na nóżki trzymając się szczebelków i podniósł ten swój ciężki kuferek :happy2::-D ... dzisiaj wyczynu jeszcze nie powtórzył :sorry2: ale nie daliśmy mu zbytnio szansy na to ponieważ byliśmy na małej wycieczce, więc krótko przebywał w łóżeczku ;-)

Gratulacje dla Witusia i Mateuszka:tak:.

A moja córka ma dzis dzień edukacji, bacia namiętnie jej pokazywała jak się robi papapa i się nauczyła i teraz cały czas macha rączką jak jej babcia mówi "hania zrob mamie papa, Hania a teraz zrobimy papa misowi;-), poza tym pierwszy raz sama usiadła z leżenia na boku:szok:. Próbowała już od 2 tygodni a dzis jej sie udało;-). Poza tym przyjeła pozycje na czworaka i zaraczkowała, ale do tyłu.. No i podtrzymując sie czegos kleka.. Nie stoi, tylko na kolankach kleka:tak:. I wszystkiego nauczyła się dzisiejszego dnia.. A ja tylko patrzyłam i płakałam, bo mam dzisiaj smutny dzień a ona takie postepy robi..

A jak się chwalić to na całego:-D:-D:-D. HAnia dzisiaj sama najpierw usiadła w łóżeczku a zaraz po tym trzymając się szczebelek wstała na nóżki:tak:. Obserwowałam ją z drugiego pokoju przez drzwi hehe, kto wie, może już wcześniej taki wyczyn jej sie udał, tylko nie widziałam:confused:.

reklama
Do góry