Super !! Mój nic takiego jeszcze nie potrafi. Na hasło papa coś kłapie dziobem, ale dzwięku ani machania nic. No widzisz, Witek intelektualnie się rozwija lepiej od mojego miesiąc starszego skrzata! Brawo! :-)
reklama
Dzięki Kasia_Z Witek też nie mówi papa, tylko tak śmiesznie rusza buźką jakby chciał powiedzieć ale nie wie jak. Z resztą wiele słów tak sobie ćwiczy. Pięknie wychodzi mu na głos baba i czasem mama, a z reguły to jest łełełe, łałała plus inne sylaby, które wcześniej już umiał.
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Monia ... wielkie gratki dla Witusia ... to musi być słodki widok :-)
Mateusz jeszcze papa nie robi, ale .... wczoraj po raz pierwszy samodzielnie wstał w łóżeczku na nóżki trzymając się szczebelków i podniósł ten swój ciężki kuferek ... dzisiaj wyczynu jeszcze nie powtórzył ale nie daliśmy mu zbytnio szansy na to ponieważ byliśmy na małej wycieczce, więc krótko przebywał w łóżeczku ;-)
Mateusz jeszcze papa nie robi, ale .... wczoraj po raz pierwszy samodzielnie wstał w łóżeczku na nóżki trzymając się szczebelków i podniósł ten swój ciężki kuferek ... dzisiaj wyczynu jeszcze nie powtórzył ale nie daliśmy mu zbytnio szansy na to ponieważ byliśmy na małej wycieczce, więc krótko przebywał w łóżeczku ;-)
A
ania_zywa
Gość
Gratulacje dla Witusia i Mateuszka.
A moja córka ma dzis dzień edukacji, bacia namiętnie jej pokazywała jak się robi papapa i się nauczyła i teraz cały czas macha rączką jak jej babcia mówi "hania zrob mamie papa, Hania a teraz zrobimy papa misowi;-), poza tym pierwszy raz sama usiadła z leżenia na boku. Próbowała już od 2 tygodni a dzis jej sie udało;-). Poza tym przyjeła pozycje na czworaka i zaraczkowała, ale do tyłu.. No i podtrzymując sie czegos kleka.. Nie stoi, tylko na kolankach kleka. I wszystkiego nauczyła się dzisiejszego dnia.. A ja tylko patrzyłam i płakałam, bo mam dzisiaj smutny dzień a ona takie postepy robi..
A moja córka ma dzis dzień edukacji, bacia namiętnie jej pokazywała jak się robi papapa i się nauczyła i teraz cały czas macha rączką jak jej babcia mówi "hania zrob mamie papa, Hania a teraz zrobimy papa misowi;-), poza tym pierwszy raz sama usiadła z leżenia na boku. Próbowała już od 2 tygodni a dzis jej sie udało;-). Poza tym przyjeła pozycje na czworaka i zaraczkowała, ale do tyłu.. No i podtrzymując sie czegos kleka.. Nie stoi, tylko na kolankach kleka. I wszystkiego nauczyła się dzisiejszego dnia.. A ja tylko patrzyłam i płakałam, bo mam dzisiaj smutny dzień a ona takie postepy robi..
tika
Ania_Zywa ... to nie smutaj się już tylko ciesz się, że masz taką zdolną córcię . Brawo, brawo Haneczko :-):-):-)!!!!
A
ania_zywa
Gość
A jak się chwalić to na całego. HAnia dzisiaj sama najpierw usiadła w łóżeczku a zaraz po tym trzymając się szczebelek wstała na nóżki. Obserwowałam ją z drugiego pokoju przez drzwi hehe, kto wie, może już wcześniej taki wyczyn jej sie udał, tylko nie widziałam.
tika
.... dokładnieGratulacje dla tajniackiej Hani
reklama
Podziel się: