reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Moj synek juz bardzo dobrze siedzi i raczkuje a do tego czepia sie wszystkiego i probuje wstawac i oczywiscie wchodzi wszedzie tam gdzie nie mozna. Rano jak sie budzi to od razu wstaje i zaglada co my robimy. Jak nikt nic nie mowi to krzyczy zeby dac znac ze juz wstal:-D

GRATULACJE ZA NOWE UMIEJETNOSCI DLA WSZYSTKICH BOBASKOW:-) A ARYAN UMIE JUZ STANAC NA NOZKACH ALE TRZEBA GO TRZYMAC BO JESZCZE NIE LAPIE ROWNOWAGI JESZCZE NIE RACZKUJE TYLKO PELZA NO ROBI PA PA:tak::-)

Jeremi ruchowo chwilowo ma zastój, choć już pewniej podtrzymywany stoi i sam ładnie siedzi ( oczywiście jak się go posadzi lub da rączki do poddźwignięcia), ale za to zaczął nowe pogaduchy np. atititiiiii ;-) lub a dizys e ys dis ..... jakby po angielsku ździebko :eek:

NO I ZAPOMNIALAM DODAC ZE JAK SIE WYCIAGNIE RECE DO ARYANKA TO ON ROWNIEZ JE WYCIAGA ZEBY GO WZIASC:-) NO I CZASEM SAM JE WYCIAGA I PATRZY NA MNIE I CZEKA:tak:

Mariolka ... najbardziej podoba mi się to ... "a dizys" z angielska :-D supcio :tak:;-)

A Mateuszek pełza, zawzięcie ćwiczy pompki, klęczy ... ale raczkować jakoś ciągle nie potrafi hm ... :confused:. Gdy mu mówie zrób "pa pa" to się tylko na mnie dziwnie patrzy :dull: ... za to od wczoraj gdy siedzi i mu powiem zrób "bum bum" to bije rączkami po nóżkach ... bum ... bum ... lub po czymś co akurat koło niego leży :-D ciekawe czy to przypadek, czy wie o co mi biega hehe ;-)

NO I ZAPOMNIALAM DODAC ZE JAK SIE WYCIAGNIE RECE DO ARYANKA TO ON ROWNIEZ JE WYCIAGA ZEBY GO WZIASC:-) NO I CZASEM SAM JE WYCIAGA I PATRZY NA MNIE I CZEKA:tak:

... u nas jest tak samo :tak: ... z tym, że niestety po raz pierwszy Mateusz wyciągnął rączki jakieś 2 tygodnie temu do cioci, która przyszła go po raz pierwszy odwiedzić ... a nie do mamy :dull: :baffled::crazy:.... i najczęściej wyciąga rączki nadal do mojego kubka, z którego "żłopie" już jak stary :-D;-)

reklama
Gratuluje nowych umiejętności wszystkim dzieciaczkom :tak::-D

Witek czasem zrobi kosi kosi jak mu powiem, że ma zrobić ;-) Jak się u powie gdzie jest piesek, to się za ni rozgląda, czyli nie tylko kojarzy jak wygląda mama, tata i babcie, ale nawet kojarzy pieska ;-):-D

Do góry