reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Moj Dominik zdobyl umiejetnosc wstawania,co prawda nie widzialam tego ja tylko maz wiec musze wierzyc na slowo.Jednak ostatnio w lozeczku upodobal sobie klekanie i tak mysle ze po tym obnizeniu lozeczka weszlam mu na ambicje i zaczal wstawac:-D,pozatym zaczyna zgrzytac zebami:wściekła/y:,jeszcze do konca mu nie wyszly a juz wykorzystuje.Najlepsze sa miny,jak bede miala czas to zrobie filmik i wam wgram:-D

Skakanka Nie martw się. Mój Witek też jeszcze nie siedzi, choć usiłuje się podciągnąć, ale jeszcze sam nie usiadł :no: W Wózku jak mu lekko podniosę oparcie to przyciągnie się i usiądzie, i zapomnij wtedy żeby go położyć. Od razu jest płacz. Ale z pozycji leżącej jeszcze się nie udało mu unieść. Więc nawet mogę zapomnieć o jakim kolwiek klękaniu, raczkowaniu czy wstawaniu :-(
Synek już od jakiegoś czasu robi "kosi kosi łapci" ale jeszcze nie ma wyprostowanych paluszków do takiego normalnego klaskania.

reklama
Do góry