reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwarcie szyjki macicy 32 tydzień

reklama
Ide do domu. Mam odpoczywać i zobaczymy jak dalej będzie. Rozwarcie się nie zwiększyło,szyjka nadal tak długa jak buła wiec…za 7dni do kontroli u mojego lekarza i zobaczymy co tam się dalej dzieje…
Będzie dobrze. Najważniejsze że się nie powiększyło

I co tam na wizycie Ci powiedzieli?
Jestem od wczoraj w domu. Szyjka macicy wciąż taka sama,rozwarcie się nie zwiększyło. Mam się oszczędzać i za tydzień pójść na wizytę do mojego lekarza,żeby zobaczyć jak tam sytuacja…Dziękuje dziewczyny za wsparcie😘Mam nadzieje, ze malutki jednak trochę jeszcze posiedzi w brzuszku…

Hej dziewczyny🙂To znowu ja. Są święta,a ja nie potrafię się z nich w ogóle cieszyć. Ciagle się martwie,ze zaraz znowu trafie do szpitala. Biore luteinę i asmag,naprawdę dużo odpoczywam,ale stres i tak ciagle jest…do tego prawie codziennie widzę,ze na papierze toaletowym znajduje się gęsta wydzielina w kolorze jasnobrązowym. Czy to odpadają kawałki czopa śluzowego? A jesli tak,to zastanawiam się ile jeszcze ta ciąża może potrwać…? spędza mi to po prostu sen z powiek…

Hej dziewczyny🙂To znowu ja. Są święta,a ja nie potrafię się z nich w ogóle cieszyć. Ciagle się martwie,ze zaraz znowu trafie do szpitala. Biore luteinę i asmag,naprawdę dużo odpoczywam,ale stres i tak ciagle jest…do tego prawie codziennie widzę,ze na papierze toaletowym znajduje się gęsta wydzielina w kolorze jasnobrązowym. Czy to odpadają kawałki czopa śluzowego? A jesli tak,to zastanawiam się ile jeszcze ta ciąża może potrwać…? spędza mi to po prostu sen z powiek…
Na to pytanie ile jeszcze może potrwać, to nikt Ci nie odpowie, nawet sam lekarz.
Są dIewczyny, którym wypadł czop 2 tygodnie przed porodem, innym w dniu porodu.

Do góry