reklama
Marika30708
Fan(ka)
Ja bym zaczekala do skonczenia 5 miesiaca, nie mam tu suwaczkow i nie widze ile corcia ma
Marika30708
Fan(ka)
Aniu to ja bym teraz szalala z warzywkami a z glutenem poczekalabym do tego 25 maja
malinka1984
Fanka BB :)
Ania, według najnowszych zaleceń gluten należy wprowadzać nie wcześniej niż w 5. miesiącu i nie później niż w 6. Czyli możnaby po skończeniu 4 miesięcy ale ja np. poczekam aż mały będzie miał 5 skończone.
Fifka, dzięki na szczęście mam jeszcze co najmniej miesiąc na rozgryzienie tego rozszerzania diety
Fifka, dzięki na szczęście mam jeszcze co najmniej miesiąc na rozgryzienie tego rozszerzania diety
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Nooo... tak chwaliłam ze maly ladnie je a tu kurde zatkalo go po marchewce (zawsze dostawal ja rozrobiona z sokiem jabłkowym a wczoraj dostal sama) dalam mu jabłuszko i wtrabil polowe tak smakowało ale chcialam mu rozszerzyc kupe... a on? Zaczal strasznie ulewac :-(
Nauczka na przyszłość, jednak duze porcje mu nie służą...
Nauczka na przyszłość, jednak duze porcje mu nie służą...
Marika30708
Fan(ka)
FIFKA ulewanie moze tez swiadczyc, ze brzuszek tego nie toleruje. A marchewke masz ze sprawdzonych zrodel? Mi w szpitalu mowili, ze ulewanie moze nasilic sie od chemii, ktora jest w posilkach mamy.
Ja jak zjadlam cos co nie sluzy to 2 dni ulewala, wrecz wymiotowala.
Przyczyna moze byc tez w twojej diecie
Ja jak zjadlam cos co nie sluzy to 2 dni ulewala, wrecz wymiotowala.
Przyczyna moze byc tez w twojej diecie
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Nie... ewidentnie to od jabkla. A jabluszko sklepowe,starlam na tarce. Ale wieczorem przeszło. To tak jednorazowo i brzuszek sie zbudował.
Wiem ze to od tego co jem moze byc. Ostatnio tak ulewal jak na jadłam sie sosu salatkowego...
Wiem ze to od tego co jem moze byc. Ostatnio tak ulewal jak na jadłam sie sosu salatkowego...
reklama
Marika30708
Fan(ka)
No wlasnie ja nie mam zaufania do owocow i warzyw ze sklepu. Takie piekne i wycackane.
Dla mnie mowili w szpitalu wlasnie, ze to wszystko co sie z Laura dzieje to od chemii
Dla mnie mowili w szpitalu wlasnie, ze to wszystko co sie z Laura dzieje to od chemii
Podziel się: