reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Inomama, blw - bobas lubi wybór to taki sposób rozszerzania diety, w którym pomijasz w ogóle papki tylko dajesz dziecku od razu jedzenie w kawałkach do łapki. Maluch musi do tego stabilnie siedzieć.
Mirka78
:)
Inomama, Laurka wie co dobre ja tez czekolade moglam zawsze i wszedzie i zadna ilosc mnie nie zaslodzi
ale brukselke tez lubie
a co do BLW, mnie sie ta metoda podoba bardzo i naprawde, jestem teraz na grupie FB o BLW i troche mnie przeraza fanatyzm niektorych dziewczyn tam, tzn, ze kazdy inny sposob jest be i szkodzi dziecku. Ja az tak zasadnicza nie jestem (na zaden temat) i nigdy nie bede.
Elementy mi pasuja i wykorzystuje, ale kaszki, papki lyzeczka tez podaje, glownie dlatego, ze moj smyk mleka niet, a BLW na poczatku to tylko dodatek do jedzenia, taka ciekawostka dla nauki, a dziecko gotowe jest tylko w ten sposob jesc duzo pozniej. Dziewczyny na BLW grupie karmia mlekiem (glownie kp) a BLW dodatek, ja nie mam tego "luksusu" bo moj odstawil sie od mleka jak skonczyl 5 miesiecy
ale zabawe z BLW mamy super maly ciama, mlaska, widac, ze zachwycony
ale brukselke tez lubie
a co do BLW, mnie sie ta metoda podoba bardzo i naprawde, jestem teraz na grupie FB o BLW i troche mnie przeraza fanatyzm niektorych dziewczyn tam, tzn, ze kazdy inny sposob jest be i szkodzi dziecku. Ja az tak zasadnicza nie jestem (na zaden temat) i nigdy nie bede.
Elementy mi pasuja i wykorzystuje, ale kaszki, papki lyzeczka tez podaje, glownie dlatego, ze moj smyk mleka niet, a BLW na poczatku to tylko dodatek do jedzenia, taka ciekawostka dla nauki, a dziecko gotowe jest tylko w ten sposob jesc duzo pozniej. Dziewczyny na BLW grupie karmia mlekiem (glownie kp) a BLW dodatek, ja nie mam tego "luksusu" bo moj odstawil sie od mleka jak skonczyl 5 miesiecy
ale zabawe z BLW mamy super maly ciama, mlaska, widac, ze zachwycony
malinka1984
Fanka BB :)
Mirka, ja jestem na fb na grupie karmienie piersią i tam podobny fanatyzm - kp do samoodstawienia, matka nie może nigdzie się ruszyć od dziecka, bo mu całe poczucie bezpieczeństwa zburzy... mama już nie ma prawa do niczego bo zdecydowała się na dziecko... nie lubię przeginania w żadną stronę
u nas na razie papki, jak kupimy krzesełko do karmienia spróbujemy troszkę blw
siva, gratulacje!
u nas na razie papki, jak kupimy krzesełko do karmienia spróbujemy troszkę blw
siva, gratulacje!
Ostatnia edycja:
reklama
Wow Mirka, jestem pod wrażeniem - już tyle rzeczy Leoś je Moja mała 2-3 posiłki inne niż mleko, czyli rano owoc, popołudniu zupka, wieczorem kaszka z owocem... Poczytam coś o tym BLW bo też podoba mi się ta metoda, oczywiście też byłoby to tylko częściowo ale fajna sprawa Dziś mała dorwała ode mnie szarlotkę i tak się zajadała, że aż się zdziwiłam jak jej to ładnie idzie Chyba pierwszy raz jadła coś stałego bez krztuszenia
Inomama moja też lubi czekoladę Niekiedy daję jej polizać, ale muszę baaardzo mocno trzymać bo wciągnęłaby jak odkurzacz
Inomama moja też lubi czekoladę Niekiedy daję jej polizać, ale muszę baaardzo mocno trzymać bo wciągnęłaby jak odkurzacz
Podziel się: