reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety po 4 msc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam. Jak wyglądalo u was rozszerzanie diety? Na słoiczkach jest napisane żeby podawać po parę łyżeczek przed mlekiem. Kiedy reszta? Inni znowu piszą żeby podawać słoiczki co drugi dzień np 🤷‍♀️ I już nie wiem ile czego i kiedy, co strona to inaczej 😂🙈

Nie bawiłam się w słoiczki.
Polozylam na stole kawałek upieczonej golonki i kazałam jeść.

reklama
Skorzystaj z własnej rady. Naucz się czytać. Nie napisałam, że Twoja jest starej daty, tylko "zwłaszcza te starej daty".

W sumie nie wiem dlaczego spodziewałam się po tobie resztek zdrowego rozsądku.

A i nie napisałam, też że masz nieszczęśliwe dziecko. Mimo wszystko to ono poniesie konsekwencje twojego zacietrzewienia i twojej głupoty. Bo póki co to ty za nie decydujesz. No ale przecież "jest twoją własnością i należy do Ciebie". Słyszysz wgl jak to brzmi?

Sąsiadka, kuzynka i położna jej powiedziały. A to dla niej guru. Co mówią to jest święte 🙈nie ms ke
Skorzystaj z własnej rady. Naucz się czytać. Nie napisałam, że Twoja jest starej daty, tylko "zwłaszcza te starej daty".

A i nie napisałam, też że masz nieszczęśliwe dziecko. Mimo wszystko to ono poniesie konsekwencje twojego zacietrzewienia i twojej głupoty. Bo póki co to ty za nie decydujesz. No ale przecież "jest twoją własnością i należy do Ciebie". Słyszysz wgl jak to brzmi?

Sąsiadka, kuzynka i położna jej powiedziały. A to dla niej guru. Co mówią to jest święte 🙈
Nie macie nawet pojęcia jak się cieszę że nie mam wśród znajomych takich typiar jak Wy, serio 😂🙈 Madki Encyklopedie chodzące. Radzę Wam na prawdę jakieś szkolenia robić pt,, Jak wychować swoje dziecko bo wiemy najlepiej, słuchajcie się nas a nie swoich bliskich bo nic nie wiedzą o wychowaniu dziecka my znamy się na tym najlepiej "😂😂 Niech wasze dzieci jedzą bio marchewki, fit wszystko najlepiej, zero kcal, zero mleka krowiego, zero wszystkiego w sumie 😂 Nie no, współczuję Wam na prawdę. Kończę tą konwersacje bo tak do usranej śmierci możecie profesorki a ja mam ważniejsze rzeczy na głowie niż użeranie się z debilami. Muszę podać dziecku właśnie rumu i czekoladę, pozdrawiam ❤️

Sąsiadka, kuzynka i położna jej powiedziały. A to dla niej guru. Co mówią to jest święte 🙈
Nie, zdania obcych ludzi na temat wychowania mojego dziecka są dla mnie święte 😂😂❤️

@Aleksandra2296 a czy ty rozumiesz, że to nie jest moje widzi misie, a specjalistów? Medyków, dietetyków i ludzi z wykształceniem kierunkowym? Serio? Aż tak cię własne zdanie zaślepia, że negujesz wiedzę osób wyuczonych w danym temacie? Czy wg. Ciebie położna wie i układzie pokarmowym noworodka więcej niż dziecięcy gastrolog?

Ja zaczęłam podawać dziecku zupki które sama robię i jak dziecko nie chciało pić wody tym bardziej że są upały teraz córka ma 6 msc to podanie herbatki dla dziecka przystosowane do podawania po 4 msc to już inne tzw pseudo MADKI zaczęły tak cisnąć jakbym dała dziecku schabowego albo coś jeszcze wymyślonego. Nie patrz na ich opinie ty tylko zapytałaś a skoczyły jak banda niezawistnych hien. Jeszcze dają porady żeby dziecku dać piwo i straszą mopsem. Wielkie Panie wyuczone z internetu. Specjalistki od siedmiu boleści. Nie zwracaj na nie uwagi bo Cię pożrą 😅
Schabowy byłby lepszy niż ta herbata

Pani to już podziękujemy. Internet czeka albo inni specjaliści 🙈 mi to się aż nie dobrze robi jak czytam posty niektórych tutaj Pan piszcie normalnie a nie jak chamskie pizd.. Yy
Jak się nie ma argumentów, zaczynają się inwektywy.

Nie dość, że brak wiedzy to i kultury 🙈

Proszę swoje rady wsadzić sobie w tyłek
To żeś mi napisała, nie otrząsnę się teraz z tydzień 😂 skład sobie przeczytaj, a nie to co producent pisze. Oni akurat napiszą wszystko, byle sprzedać i zarobić.

Jak mi pokażesz opinię dietetyka lub lekarza, to ci przyznam rację

To inaczej...

@aniaslu odniesiesz się proszę do kwestii rozszerzania diety, cukrów w diecie dziecka i całej reszty poruszonej w temacie.

reklama
Ja to tak się zastanawiam ile Twoja matka musiała w ciąży zeżreć śniegu żeby takiego bałwana urodzić 😅
Pisałam już, nie jesteś mnie w stanie obrazić tekstami niskich lotów. Mało mnie obchodzi zdanie kogoś takiego na mój temat. Dajesz tylko świadectwo sama o sobie.

Dyskutuj merytorycznie. Czekam na opinię specjalistów.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry