olka11135
Fanka BB :)
Bo zupki w słoikach najlepsze dlatego tego mięska nie ma
Niestety zupek w słoikach brak bo cała rodzina z Warszawy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo zupki w słoikach najlepsze dlatego tego mięska nie ma
Nic mnie nie boli za to mega smieszy równie dobrze mogłaś sobie kupić cukrowego baranka zamiast robić dzieckoWidzę boli
Idiotko na 100 ml daje malutka łyżeczkę herbatki brzoskwiniowo malinowej nawet nie czuć żeby to było słodkie. Córka ma 6 msc także stul ryj i wychowuj swoje bachory
A nie, jak malutka łyżeczka to bombelek będzie zdrów jak ryba, jak mamusia ! I jak babcia!Idiotko na 100 ml daje malutka łyżeczkę herbatki brzoskwiniowo malinowej nawet nie czuć żeby to było słodkie. Córka ma 6 msc także stul ryj i wychowuj swoje bachory
Idź spać kobieto
A nie, jak malutka łyżeczka to bombelek będzie zdrów jak ryba, jak mamusia ! I jak babcia!
Oj tam, Mariolka i jej słodki bombelekCo tam że bez zębów
Pokaż swoj ryjek
Nie mogę. Przepaliło by Ci styki
a Ty jej WŁASNOŚCIĄ!!Nie jesteś moją madka