reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków

My też wprowadzamy nowe produkty co 3-4 dni.

Esia, słabo mi.... przypomniałaś mi program o karmieniu piersią. Występowała min mamusia, która karmiła swoją wówczas 14-letnią córkę, no normalnie lekko mi niedobrze się zrobiło... :dry:

reklama
Blanes jaja sobie robisz...

Ja mialam napisac o kilkuletnim chlopczyku ktoremu superniania zorganizowala przyjecie pt. CYCY PAPA.

Szczerze mówiąc niedobrze mi. ;-) :confused2:

Niestety nie robię.... Do tej pory mam to przed oczami, a oglądałam ten program będąc jeszcze w ciąży. Fetyszyzm jak w pysk strzelił, dziecko zamiast domków i chmurek, rysowało cycki matki, z zaznaczeniem lewego, tego większego, tego ulubionego.... pawik mi zaraz tu wskoczy.... :baffled: Aha no i jeszcze była ta starsza dziewczynka, którą matka karmiła, nie wiem czy nie skłamie, ale chyba 10 lat. Ona, rozmarzona, opowiadała o mleku matki jak o jakiejś ambrozji, ajajajaj biegnę do wuceta.....

A czy dotarl do kraju serial komediowy Little Britain?
Cos mi sie o uszy obilo, ze tak, ale ze ocenzurowali - i chyba wlasnie te kawalki o karmieniu piersia - fuuuuuuuuuu |Tak mi sie skojarzylo :)
Tez mi robi sie niedobrze....

Ale jak pomysle, ze ssaczek nie bedzie cycal to mi tak smutno sie robi ;-)

Isztar slodziutki:tak::tak:

co do sloiczkow to owszem wprowadzalam najpierw samo jednoskladnikowe,potem dwu,a teraz dostaje sloiczki z mieskiem lub same z tesciowką jej gotujemy na miesku

co do tyg przerw niestosowalam,a i odstepy to roznie raz dwudniowe,raz trzydniowe:tak::tak::tak:

powiem Wam jedno kupy po posilkach z miesem:szok::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
powiem Wam jedno kupy po posilkach z miesem:szok::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Tego się obawiam!
Mój ślubny, już teraz nie zmienia pieluch, chciaż na razie są same warzywka, a co będzie potem, to nie wiem.
Wyposażył się już w dwie paczki Paklanek i pewnie zanim otworzy pieluchę, to wypsika cały odświeżacz powietrza:-):-):-);-)

Do góry