reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków

Dzagud pytalam pediatry bo moja Julcia to zupelne przeciwienstwo,pije czesto i duzo,nawet do 200ml i powiedziala mi ze niektore dzieci tak mają ze piją duzo a niektore prawie wcale,ale dla spokojnosci zrobie jej glukoze na czzco zeby sprawdzic poziom cukru we krwi

reklama
Ja dostałam bardzo dużo pudełek w szpitalu i też chyba wypełniałam ze 3 ankiety. Do tej pory dostałam zaproszenie na piknik Instytutu Pampers - tych co robią w całej Polsce pokazy "świat oczami dziecka", byli u mnie z Compensy z propozycją ubezpieczenia, a ostatnio dostałam pakę z Bobovity.

Ja dostałam w szpitalu takie paczki jak Kachasek (pewnie mają akcję ogólnopolską) ale nie wypełniłam ankiet - może to jeszcze zrobię, skoro sensowne rzeczy przysyłają...

Efilo wlasnie przeczytalam ze pytasz czym roznia sie te krzesla od chicco...wiec roznia sie cena...sa tansze zdecydowanie!!! :)

A moja Melcia dostal dzis pierwszy raz jabluszko domowej roboty!Tak jedna trzecia lyzeczki...oj smakowalo!!!

Monika u nas położne rozdawały pudełka i ankiety osobno
i kurcze zasatanawiam się, czemu np NUNA nic nie wypełniała i dostaje, a ja wypełniałam i nic:confused: cóż, trudno - damy sobie radę bez prezencików;-)

ooo, u nas położne nie rozdawały żadnych ankiet, sprawdziłam w pudełkach - mam tylko ankietę od pampersa w książeczce. Chyba ją wyślę. Żadnych innych nie mam. Wydaje mi się, że Nuna coś musiała wypełniać, może nie pamięta. Przecież szpital nie może podawać firmom danych pacjentek - ochrona danych osobowych.
No właśnie Kachasku - trudno, przeżyjemy bez prezencików;-), skoro do tej pory żyjemy:-)

Jemy od 4 dni mus jabłkowy, ile dajecie waszym dzieciaczkom tego specyfiku? Nam starczył mały słoiczek gerbera na 4 dni, ale widzę, że mu baaardzo smakuje i nie wiem kiedy mu zastopować, żeby się nie przejadł:rolleyes:

dziewczyny napewno nic w spitalu nie wypelniałam a juz 2 pudełka dostałam nie wiem nie czaje moze przez szpital to idzie <a mój smyk to marchewke uwielbia ze słoiczka heheh>

reklama
Jemy od 4 dni mus jabłkowy, ile dajecie waszym dzieciaczkom tego specyfiku? Nam starczył mały słoiczek gerbera na 4 dni, ale widzę, że mu baaardzo smakuje i nie wiem kiedy mu zastopować, żeby się nie przejadł:rolleyes:

Blanes z tego co sie orientuje to taki sloiczek moze stac w lodowce do 48 h czyli dwa dni
moja jadla tylko marchewke z gerbera
podawalam jej pol sloiczka ,jednego dnia i pol sloiczka drugiego
jablka narazie jej nie podchodzą wiec wywalilam sloiczek do kosza:-D

Do góry