NataK
Mamusia Kubusia :-)))
KLUDI- wydaje mi się, że wszystko zrobiłaś ok.jeśli papka wydaje ci się za gęsta dodaj do niej trochę wywaru w którym gotowałaś warzywa, ja czasami dodaję mleczka, bo musiałam je małemu przemycać w czym tylko się dało, konsystencją się nie przejmuj-dzieci taką właśnie "papkowatą" lubią, mojemu małemu muszę wszystko dość starannie miksować, bo gdy wuczuje jakąś grudkę od razu ma odruch wymiotny, a chrupki wcina skubany!!!
MAMUŚKI ALERGIKÓW- jak u was z żółtkiem? czy próbowałyście już? tak się właśnie zastanawiam czy zaryzykować, bo z tego co wiem białko bardzo uczula, więc nie wiem jak zareaguje na żółtko, a to również obok buraczków, szpinaku i mięska bogate źródło żelaza.
chyba mam jakiś błąd, nie działają mi emotikonki, opcje wielkich liter, pogrubień, kolorów itd.
MAMUŚKI ALERGIKÓW- jak u was z żółtkiem? czy próbowałyście już? tak się właśnie zastanawiam czy zaryzykować, bo z tego co wiem białko bardzo uczula, więc nie wiem jak zareaguje na żółtko, a to również obok buraczków, szpinaku i mięska bogate źródło żelaza.
chyba mam jakiś błąd, nie działają mi emotikonki, opcje wielkich liter, pogrubień, kolorów itd.