reklama
Ja dzis dalam malemu kaszke o smaku bananowym!!! wrzucilam poprostu do kaszki troche pociamkanego widelcem banana- smak bananowy- bede dalej tak robic moze komus sie ten pomysl przyda;-) niby proste a jakos tak kupuje sie czesto gotowce;-)
ja też mam zamiar tak robic;
bosacka w "wiem co jem" mowila, ze w owocowej kaszce dla dzieci znanego producenta jest ok 2% banana reszta to aromaty
to samo tyczy sie jogurtow, np. w gratce nie ma owocow wcale
andav
Fanka BB :)
dokladnie marisamm tez ogladalam pare programow o jogurtach- tam nie ma prawie wcale owocow w przyszlosci postaram nauczyc mlodego jesc jogurty naturane i dzemem lub konfitura;-)ja też mam zamiar tak robic;
bosacka w "wiem co jem" mowila, ze w owocowej kaszce dla dzieci znanego producenta jest ok 2% banana reszta to aromaty
ja to w ogole mam bzika na punkcie zeby synek nauczyl sie zdrowo odzywiac a przynajmniej probuje i mam nadzieje ze czym skorupka za mlodu nasiaknie tym...
andav - annte o tym wie (o ile nie zapomniala ;-)). Po drugie nasza psiuta jest starsza od jej Ninki o prawie 3 lata. A po trzecie imienia nie nadalismy jej my (jestem przeciwna nadawaniu psom imion ludzkich, zwl. ze Nina to sliczne imie i sama chetnie nadalabym je coreczce, gdybym takowa miala a nie psu) - te imie dostala w schronisku i choc na poczatku schcielismy jej imie zmienic to jednak tak jakos zostalo
Co do jogurtow to trzeba odroznic "jogurty truskawkowe" od "jogurtow o smaku truskawkowym" (=bez truskawek)
Co do jogurtow to trzeba odroznic "jogurty truskawkowe" od "jogurtow o smaku truskawkowym" (=bez truskawek)
Kugela, pamiętam pamiętam Nie obrażam się
Moja siostra ma dwa psy Lenkę i Olusia, więc ...
U nas z rozszerzaniem bywa różnie, Ninka najbardziej lubi zupki z mięskiem, uwielbia wręcz. Ale tylko ze słoiczka, moja własna jarzynowa nie idzie w ogóle. Owoce odpadły, może z łyżeczkę zje i wywala jęzor na wierzch co oznacza, że już nie chce. Jutro kupię jej jakieś słoiczkowe owoce, może brzoskwinię.
Próbowałam podawać Sinlac, ale też nie chce.
A, dodaje jej żółtko do zupek.
Moja siostra ma dwa psy Lenkę i Olusia, więc ...
U nas z rozszerzaniem bywa różnie, Ninka najbardziej lubi zupki z mięskiem, uwielbia wręcz. Ale tylko ze słoiczka, moja własna jarzynowa nie idzie w ogóle. Owoce odpadły, może z łyżeczkę zje i wywala jęzor na wierzch co oznacza, że już nie chce. Jutro kupię jej jakieś słoiczkowe owoce, może brzoskwinię.
Próbowałam podawać Sinlac, ale też nie chce.
A, dodaje jej żółtko do zupek.
Gratka to nie jogurt przecieżja też mam zamiar tak robic;
Wikasik nie mogę odtworzyć tego filmiku -buuuu
A to nasze dzisiejsze BLW
Załączniki
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Fotorelacje z samodzielnych posilkow maluchow sa bajeranckie
P.S. Anetko, sprobuj tu: http://youtu.be/xY-c9DN1lw8
P.S. Anetko, sprobuj tu: http://youtu.be/xY-c9DN1lw8
Ostatnia edycja:
justynamika84
Fanka BB :)
Dziewczyny fotorelacje superowe:-) :-)Widać że dzieciakom smakuje:-)
reklama
no niby ze strony producenta jednak, że jogurt /bynajmniej z nazwy/Gratka to nie jogurt przecież
ale kugela ma racje, bo jest o smaku truskawkowym
aczkolwiek to się tyczy wielu rzeczy w których albo jest znikoma ilośc owoców albo nie ma ich wcale..
as- hehe.. pierwsze zdjęcie: jak przyłapana na gorącym uczynku..
andav- ja jeszcze nie podaję, więc nie pomogę