reklama
Mysiochomis
:*
marisamm no po po prostu mój dzieć często się budzi między 8 a 9 czasmi nawet po 10. Jak się budzi przed 10 to rzucam mu zabawki i go sadzam a ja dogrywam po całonocnym wstawaniu :/
marisamm - nie wiem, jak jest u Mysio ale u nas wstawanie o 10 odbywa sie takim sposobem, ze dziec zasypia po polnocy
Ja mam tylko dwa osobiste zastrzezenia do BLW:
a) moj dziec jeszcze nie siedzi
b) zanim dziec usiadzie i sie oswoi z jedzonkiem to troche potrwa a ja mam watpliwosci, czy samego (de facto) cyca mu az na tak dlugo (szacuje 2-4 msc) wystarczy
Wikasik - mnie sie tez BLW z BARFem kojarzy :-)
Ja mam tylko dwa osobiste zastrzezenia do BLW:
a) moj dziec jeszcze nie siedzi
b) zanim dziec usiadzie i sie oswoi z jedzonkiem to troche potrwa a ja mam watpliwosci, czy samego (de facto) cyca mu az na tak dlugo (szacuje 2-4 msc) wystarczy
Wikasik - mnie sie tez BLW z BARFem kojarzy :-)
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Kugela, punkt a to zastrzezenie do twojego dziecka nie BLW
My po drugim obiadku. Dzis w menu byl kurczak i arbuz Mam niespodzianke filmik dla was - o tym jak wszyscy polubilismy BLW, wszyscy tzn. Robert, rodzice i ... pies
https://picasaweb.google.com/victor...ngBobasLubiWybor?authkey=Gv1sRgCP3Znq7CqNPSDg
My po drugim obiadku. Dzis w menu byl kurczak i arbuz Mam niespodzianke filmik dla was - o tym jak wszyscy polubilismy BLW, wszyscy tzn. Robert, rodzice i ... pies
https://picasaweb.google.com/victor...ngBobasLubiWybor?authkey=Gv1sRgCP3Znq7CqNPSDg
dobrze, ze Niuniowi coś zostało..
ale fajnie sobie dziamgoli to mięsko... )
Boziuuu... u nas tak zimno a on na golaska prawie...aaaaa zazdraszczam!
kugela- to nie fajnie, już chyba wolę pobudkę o 7; chociaż ja i tak koło 12 dopiero zalegam do wyra, ale przynajmniej coś z wieczoru mam
Wikasik - Wigor jest bezczelny Nina by chyba zarobila swist scierka kolo uszu za taki numer
Widzisz, bo ja tak na prawde nie mam zastrzezen do samego BLW tylko do owocnego wdrozenia metody w przypadku mojego cycoholika Z "technicznego" punktu widzenia papki moge podac ale on ich za nic nie chce. A BLW mu sie podoba ale jest wlasnie ta trudnosc z niesiedzeniem. Jakos trzeba bedzie wypracowac rozwiazanie, tylko jeszcze nie wymyslilam jak ;-)
Widzisz, bo ja tak na prawde nie mam zastrzezen do samego BLW tylko do owocnego wdrozenia metody w przypadku mojego cycoholika Z "technicznego" punktu widzenia papki moge podac ale on ich za nic nie chce. A BLW mu sie podoba ale jest wlasnie ta trudnosc z niesiedzeniem. Jakos trzeba bedzie wypracowac rozwiazanie, tylko jeszcze nie wymyslilam jak ;-)
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
No coz.... nie wiem, co mu odbilo, jak byl szczesniaczkiem, to ze 2-3 razy ukradl mieso z talerza na stole, ale potem nauczylismy go, ze sam nie moze sie obslugiwac. Dzis cwaniaczek wybral najslabsze ogniwo - ja bylam po drugiej stronie stolu, a Wojtek na moment odszedl. Robert sie jakos specjalnie nie przejal, a pozniej ostatni z trzech kawalkow sam zrzucil na ziemie. Ciekawa jestem jutrzejszej kupki, bo dzis rano byly widoczne brukuly, a miesa dzis troszke polknal choc obrabial tylko jeden z trzech kawalkow, arbuza tez polykal, ale to glownie sok.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
swietny filmik!!! ładnie tam macie!
Nina pierwsza kradziez zaliczyla na starym mieszkaniu. Nie wolno jej wtedy jeszcze bylo wchodzic na kanape. A ona odczekala az poszlam zmywac (wiedziala, ze troche mi to zajmie), poszla do duzego pokoju, wziela orzecha (wloskiego) ze stolu, usadowila sie na kanapie, orzech miedzy lapki i dawaj go obrabiac. Smiac mi sie z niej chcialo ale sie przemoglam i w celach pedagogicznych dalam bure
Nie wiem, czy kolor kupki Roberta sie zmieni ale jej zapach prawdopodobnie tak i to na niekorzysc
Nie wiem, czy kolor kupki Roberta sie zmieni ale jej zapach prawdopodobnie tak i to na niekorzysc
reklama
andav
Fanka BB :)
Wikasik Robcio super sobie radzi!!! i masz racje jako ze on nie zna papek instynktownie reaguje na duze kawalki! niepomyslalam o tym- logiczne!
Kugela twoj pies wabi sie nina?? to sie annte ucieszy
Sluchajcie podajecie miesko codziennie do obiadkow????
Ja dzis dalam malemu kaszke o smaku bananowym!!! wrzucilam poprostu do kaszki troche pociamkanego widelcem banana- smak bananowy- bede dalej tak robic moze komus sie ten pomysl przyda;-) niby proste a jakos tak kupuje sie czesto gotowce;-)
Kugela twoj pies wabi sie nina?? to sie annte ucieszy
Sluchajcie podajecie miesko codziennie do obiadkow????
Ja dzis dalam malemu kaszke o smaku bananowym!!! wrzucilam poprostu do kaszki troche pociamkanego widelcem banana- smak bananowy- bede dalej tak robic moze komus sie ten pomysl przyda;-) niby proste a jakos tak kupuje sie czesto gotowce;-)