Flaurka
Fanka BB :)
Zależy jaka Łyżeczka
))) Dawałam mu po odrobinie dziecięcą łyżeczunią
Myslę, że wyszło ok łyżeczki, troche mniej. Sporo zostało mu na brodzie
Pytanie też jak gęsta była - chyba trzebaby te kuleczki liczyc
)
Mi kurczę wyjdzie, że idąc zgodnie z zaleceniami oddam do żłobka dziecko tylko cyckowe... Po 12 października mamy szczepienie małego i wtedy pogadam z pediatrą co z tym robic - co mu zacząć dawać jak on z tych krostowatych po mleku krowim... Sama nie chce nic zaczynac, bo jak on na więcej rzeczy zalergizowany to będzie wesoło
) Ale kusi mnie czasem by ugotować mu zwykłego ziemniaka.. No ale jak dziecko ma skłonności do alergii to ichronic go przed nia może własnie karmienie wyłącznie piersia do 6 mca zycia... Nawet w tej ulotce bebilonu to przeczytałam. No i może dlatego teraz tyle alergii, bo dzieci coraz szybciej na mm przechodzą. Ja jestem w takiej sytuacji, że chciałabym rozszerzać (żłobek) i boje się (alergie) - i tym oto sposobem jestem w doopie
) Czekam do połowy października do wizyty.
Katasza - młode rosną mniej bo tak maja rosnąć - mniej. Gdyby cały czas miały tyć 1 kg na miesiąc to byś miała 20kg dwulatka - no dajcie żyć.
Mi kurczę wyjdzie, że idąc zgodnie z zaleceniami oddam do żłobka dziecko tylko cyckowe... Po 12 października mamy szczepienie małego i wtedy pogadam z pediatrą co z tym robic - co mu zacząć dawać jak on z tych krostowatych po mleku krowim... Sama nie chce nic zaczynac, bo jak on na więcej rzeczy zalergizowany to będzie wesoło
Katasza - młode rosną mniej bo tak maja rosnąć - mniej. Gdyby cały czas miały tyć 1 kg na miesiąc to byś miała 20kg dwulatka - no dajcie żyć.
Ostatnia edycja: