pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja daje kukurydziany i zagęszczam nim 2 butle na dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak z nestleJa zaczęłam od ryżowego, póki co mały go toleruje, muszę tylko poobserwować, czy go nie będzie zapierał, bo jeśli tak, to na kukurydziany przejdziemy. Kukurydziany z Nestle kupujesz?
Moja na cycu ,więc ile zjada to nie mam pojęcia ,ale na pewno się najada ,bo w dzień dziś przerwy między karmieniami nawet po 4 godziny byłyMoja pije bebiko , i wypija róznie max 120 ml ale to od jakiś 2 tygodni tyle wczesniej 90 ml jej wystarczało jak myslałam ,że chce wiecej dorbiałam - ulała ...wiec wwypija te 120 ml i ok...choć czasem ma krótsze przerwy niż 3 godziny
podałam dzis małej 2 łyżeczki jabłka ...jedzenie trwało1 godzine heheh wypluwanie , wkładanie wypluwanie i tak w kółko ...mina jakby miała zaraz żygać heheheh a pozniej juz wymaichwanie raczkam więć pełne zadowolenie ...jutro ciag dalszy
aha lekark powiedziała ze moge jej juz za dwa tygodnie podawac( 9 sierpnia na szczepieniu byłam) bo widać ,że sie rozwija szybciej wiec miałam przyzwolenie