reklama
anik.
Mama Krzysia :)
marisamm no ja kupiłam w słoiczku i mój akurat sraką na niego zareagował, więc następny chyba zrobię sama
natalka1704
Fanka BB :)
Ja dzisiaj kupiłam na próbę budyń Gerbera Czekoladowy i nic mu nie było ;-) więc kolejny deser do kolekcji dojdzie ;-)
Yolanta
Kicia
A ja robiłam normalny budyń, tylko z mocno zredukowaną ilością cukru. Smakowało, nie szkodziło, powtarzam czasem
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Olisia ja robie normalna ogórkową tak jak dla siebie i daje Lali
Wikasik, tak nie do końca się zgodzę - moja Amelka przecież też je zdrowe rzeczy (różnica polega na tym, ze Twój Robert je sam rączkami, a Amelia jest karmiona) - a jak dostała pierwszy raz parówkę (póki co pierwszy i ostatni - jeszcze trochę na parówkę poczekamy - bo babcia jej dała, bez mojej wiedzy i zgody ;-) ahhh te babcie..) to aż się trzęsła, z takim apetytem jadła (a przecież wczesniej nie znała smaku parówki).
Jestem przekonana, że jeśli przed Amelką położyłabym buraczka i parówkę to zjadłaby... to i to ;-)
Do czego dążę -raczej stawiam na to, że są dzieci jedzące wszystko bez wyjątku (jak moje dziecko ;-)) a są takie, którym już od początku coś smakuje bardziej lub mniej - i nie jest to kwestia czy to jest zdrowe czy nie (przynajmniej w tym wieku, w jakim są nasze dzieci). Oczywiście jestem jak najbardziej za tym, aby już od początku uczyć dzieci dobrych nawyków żywieniowych.
Jestem przekonana, że jeśli przed Amelką położyłabym buraczka i parówkę to zjadłaby... to i to ;-)
Do czego dążę -raczej stawiam na to, że są dzieci jedzące wszystko bez wyjątku (jak moje dziecko ;-)) a są takie, którym już od początku coś smakuje bardziej lub mniej - i nie jest to kwestia czy to jest zdrowe czy nie (przynajmniej w tym wieku, w jakim są nasze dzieci). Oczywiście jestem jak najbardziej za tym, aby już od początku uczyć dzieci dobrych nawyków żywieniowych.
anik.
Mama Krzysia :)
Olisiaa ja też już podaję małemu nasze zupy, nie gotuję osobno - po prostu nie doprawiam, każdy na talerzu moze sobie to zrobic
Yolanta - podaj przepis na budyn Bede wdzieczna bo ja mam jakiś swoj, ale nie jestem go do konca pewna - z mm i skrobi ziemniaczanej
Yolanta - podaj przepis na budyn Bede wdzieczna bo ja mam jakiś swoj, ale nie jestem go do konca pewna - z mm i skrobi ziemniaczanej
Yolanta
Kicia
anik.
- idę do sklepu
- z półek do koszyka przekładam budyń bez cukru i mleko
- płacę przy kasie i idę do domu
- w domu postępuje zgodnie z instrukcją na opakowaniu budyniu z pominięciem ilości cukru
- studzę w 2 miseczkach, jedną aplikuję sobie, drugą małemu
TADAAAAAAAAAAM
- idę do sklepu
- z półek do koszyka przekładam budyń bez cukru i mleko
- płacę przy kasie i idę do domu
- w domu postępuje zgodnie z instrukcją na opakowaniu budyniu z pominięciem ilości cukru
- studzę w 2 miseczkach, jedną aplikuję sobie, drugą małemu
TADAAAAAAAAAAM
reklama
natalka1704
Fanka BB :)
Jolu....padłam....
będe musiała wypróbować ten przepis
aaa Olisiaa ja też daje młodemu naszą zupke tylko tak jak Anik osobno przyprawiam bo u nas w zupie sa przyprawy niewiadomego pochodzenia i musi ich byc dużo
będe musiała wypróbować ten przepis
aaa Olisiaa ja też daje młodemu naszą zupke tylko tak jak Anik osobno przyprawiam bo u nas w zupie sa przyprawy niewiadomego pochodzenia i musi ich byc dużo
Ostatnia edycja: