reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety naszych dzieciaczków

wikasik - dzis akurat noc ciezka, bo o 3 pobudka do 5 a potem jeszcze marudzenie do 8 i spanie do... 12 :wściekła/y:Ja nie mam sil na nauke spania, wiec przyznaje, ze sie po prostu poddalam i tyle :zawstydzona/y:
Krzeselko mu sie podoba. Jedzenie - mniej. W zasadzie zadnego postepu :-(Jedynie ten gryzak siatkowy do owocow mu podpasowal i codziennie wysysuje do 0 cwiartke jablka :-)Przy sniadaniu ciamka tez skorke od zytniego chleba razowego na zakwasie. Wszystkie inne proby psu na bude :no: Losos nie, kurczak nie, marchewka nie, ziemniaki maksymalne nie (nawet sie bawic nimi nie chce), kasza jaglana nie, pasternak nie, moj rosol nie... Przyznaje, ze trace motywacje :no: A kupa jest... raz na tydzien :szok:

reklama
Czy Wy jak gotujecie dzieciakom zupki to zabielacie śmietana czy nie? Ja zazwyczaj gotuję dla nas wszystkich i zanim przyprawię i zabielę to odlewam Adaśkowi i blenduje ale moze już czas aby odrobinkę dać spróbować ze śmietaną.

Co do kaszek i kleików mój je lubi i je juz od dawna i te z cukrem i bez, chcę żeby jadł jakies mleczne posiłki a niestety gdy podam mu samo mleko to przeleci przez niego jak woda :sorry: i akurat mojego nie tuczą jakoś bardzo :sorry: u nas musi byc zagęszczone innej opcji nie ma :tak:

Asiu ja małemu jeszcze nie dawałam takiej ze śmietaną . Zawsze też odkładam dla niego wcześniej .

Kugela a próbowałaś mu włożyć do tej siateczki jakieś warzywa ??? może tak załapie ???

Azula, a jakiej maggi, bo ja ostatnio przeczytałam składa słynnej maggi z winiar i niestety glutaminian sodu jest w niej obecny.

Moja Ninia lubi kaszki, na gęsto zje kilka łyżeczek a czasami wszamie całą miseczkę, zależy od dnia, lubi malinową i bananową albo 5 zbóż z lipą.

Ja jak na razie nie zabielałam zupek, może dlatego, ze rzadko je gotuję.

Kurka dajcie spokój kropla :crazy:.Za chwilę będą jadły hamburgery chipsy,czekolady i inne cholery :eek:

reklama
Do góry