reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety naszych dzieciaczków

Annte - ja od dwoch tygodni nie cycuje - odkad do pracy wrocilam - teraz mm w dzien, obiadek, deserek, wieczorem mm z 3-4 lyzeczkami kleiku - kaszki slodkie go brzydza - spi od 19.30, pobudka o 21 - to wiem, ze nie glodny, a pic mu sie chce wiec dostaje wodę - i potem czasem o 3 - dostaje samo mm.

Generalnie - zadowolona jestem z mm - 6 miechow byl cyc, a wiec tak jak w ksiażce stoi:) Mlody sam cyca odrzucil - w dwa ni zapomnial o nim, ryczalam, a teraz ciesze sie z przespanych nocy:))) Od tygodnia przespalam kazda nocke - Leszek wstaje do mlodego o 3, bo ja chora i nie chce mu chuchac.

reklama
Pieszczoszka to jest az dziwne ze tak dlugo pokarm u ciebie sie utrzymuje, bo przewaznie wystarczy nie karmic kilka dni i juz pokarmu jest mniej

pieszczoszka ,ja jak przestałam karmić Kubusia to pokarm miałam jeszcze dobry rok :-D:-D:-D
Normalnie ściagałam nadmiar bo jak cysterna chodziłam ,a nie chciałam specjalnie przepalać lekami.:no:
Ciekawa jestem jak teraz będzie ,ale na pewno nie będę brała żadnych leków .:no:

Moja je obiadek BLW i 1 posiłek owocowy z kaszką zdrowy brzuszek ,reszta to cyc :-p:-p

reklama
Do góry