reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety maluszków

reklama
Iwon - kochana jesteś! :D:D:D
Czy Ty wiesz jak ja bardzo kiedyś chciałam to robić? Ale jakoś się nie zgrało...

filmiki w ogóle miałam dwa, ale mąż wychodził i od razu miał do mnie 100 pytań do :p więc już wolałam ten wgrać :p

josie czasem dziecko potrzebuje nawet kilkunastu prób żeby zaakceptować czy polubić nowy smak więc rób przerwy i po kilku dniach znów próbuj :tak:

Rysica - młoda pięknie wcina, jakbym Bora widziała heheh

A my zajadamy się skórką od chleba. Boro wcina średnio 10cm skórki dziennie i jest zakochany w chlebie żytnim. Nie wiem ile to glutenu, w każdym razie sypię mu też do obiadku łyżeczkę kaszki orkiszowej Holle (glutenowej) i nie ma żadnej wysypki czy biegunki. Chciałabym sama umieć upiec chleb, bo w tych kupnych to polepszacze itd, wiadomo.

Hej december :)

A mały ma już ząbki? Zastanawiam się czy bezząbkowe dziecko też moje już coś sobie ciamkać?;-)

Zgadza się - mojej też daje. Bo zęby idą a skórka pomaga najwidoczniej :) A chleb bez polepszczy kupuje w cukierni - własnie żytni na zakwasie. Albo społemowski - społem ma chleby bez polepszaczy. Jedne z najlepszych jakie jadłam

reklama
zaza - u mnie sa te kaszki w piotrze i pawle oraz w sklepie ze zdrową żywnością.
Oprócz tego sa też BebeSun - równiez niemieckie i równiez od 4 msc

Do góry