reklama
moja mama jeździ do ucznia na wieś i właśnie się okazało, że jego rodzice handlują warzywami, ale im nie idzie za bardzo, bo niczym nie pryskają i przez to wszystko jest brzydsze niż na normalnych straganach.. haha, od razu do mnie zadzwoniła czy mi wziąć :-)
patik80
Fanka BB :)
moja mama jeździ do ucznia na wieś i właśnie się okazało, że jego rodzice handlują warzywami, ale im nie idzie za bardzo, bo niczym nie pryskają i przez to wszystko jest brzydsze niż na normalnych straganach.. haha, od razu do mnie zadzwoniła czy mi wziąć :-)
szczęściara
K
koncia
Gość
szkoda, że te ciasteczka z mlekiem
Ja chyba nie trafiam z czasem za tym moim dzieckiem.. wstała dzisiaj o 3 w nocy na mleko!! wypija 160ml, potem wstała o 7 ale jeść nie chciała więc przebrałam pieluchę i poszła dalej spać.. wstała o 10! zjadła 160ml mm z kaszką, i o 12 postanowilam jej dać jogurcik, zjadła pół i teraz śpi.. chyba mamy kiepski dzień..
krowkabordo
Fanka BB :)
Patris, Wredniak- ja już chyba się przyzwyczaiłam do tego stanu rzeczy. NIe chce i tyle. Patrząc ile dzieciaczki jedzą to popadam w jakiś dyskomfort psychiczny, że dziecko głodzę. Dziś 3,30 - 60 mm, 7 - 60 mm, 10 - 120mm!, 12,30 i tu niespodzianka 3.4 dużego słoiczka - nigdy wcześniej się to nie zdarzyło, 16 - 120 mm, 19 - 150 mm i tyle. Kaszek nie chce, deserek też dziś był ble...
reklama
K
koncia
Gość
nie martwcie się na zapas, jak wasze pociechy rosną, to widocznie tyle im starcza ja się martwię, że mój je za dużo, ale u mnie są podstawy, bo mocno przybierał w ostatnim czasie.
Podziel się: