reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety Maluszków

reklama
moja mama jeździ do ucznia na wieś i właśnie się okazało, że jego rodzice handlują warzywami, ale im nie idzie za bardzo, bo niczym nie pryskają i przez to wszystko jest brzydsze niż na normalnych straganach.. haha, od razu do mnie zadzwoniła czy mi wziąć :-)

moja mama jeździ do ucznia na wieś i właśnie się okazało, że jego rodzice handlują warzywami, ale im nie idzie za bardzo, bo niczym nie pryskają i przez to wszystko jest brzydsze niż na normalnych straganach.. haha, od razu do mnie zadzwoniła czy mi wziąć :-)

szczęściara:-D

Ja chyba nie trafiam z czasem za tym moim dzieckiem.. wstała dzisiaj o 3 w nocy na mleko!! wypija 160ml, potem wstała o 7 ale jeść nie chciała :no: więc przebrałam pieluchę i poszła dalej spać.. wstała o 10! zjadła 160ml mm z kaszką, i o 12 postanowilam jej dać jogurcik, zjadła pół i teraz śpi.. chyba mamy kiepski dzień..

Ola mój też dziś nie chce jeść , rano zjadł 90 ml mleka , potem 140 ml kaszki z jabłuszkiem i 190 ml obiadku ale wszystko wciskane trochę bo nie za bardzo chciał :/.Nie wiem ta pogoda czy co? :/

ech to i tak lepiej niż moja :-( ja mam tak ostatnio codziennie.. budze się rano i już się stresuje, jak Gabi będzie jadła.. paranoja jakaś..

Patris, Wredniak- ja już chyba się przyzwyczaiłam do tego stanu rzeczy. NIe chce i tyle. Patrząc ile dzieciaczki jedzą to popadam w jakiś dyskomfort psychiczny, że dziecko głodzę. Dziś 3,30 - 60 mm, 7 - 60 mm, 10 - 120mm!, 12,30 i tu niespodzianka 3.4 dużego słoiczka - nigdy wcześniej się to nie zdarzyło, 16 - 120 mm, 19 - 150 mm i tyle. Kaszek nie chce, deserek też dziś był ble...

reklama
nie martwcie się na zapas, jak wasze pociechy rosną, to widocznie tyle im starcza :tak: ja się martwię, że mój je za dużo, ale u mnie są podstawy, bo mocno przybierał w ostatnim czasie.

Do góry