reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety, czyli czym karmimy nasze pociechy :)

nikuss one są raczej na krowim mleku więc nie prędko, moja pani doktor mówi, że cokolwiek na mleku innym niż moje lub mm to dopiero po skończonym roku

Dziewczyny co jedzą wasze dzieci z obiadków po 4 m-cu? Owocków widzę dużo, a warzyw mniej... co kupujecie?

Ostatnia edycja:
reklama
my jadlysmy tak o ;D :
ziemniaki ze szpinakiem,
ziemniaki z marchewka,
zaupka jarzynowa krem,
zaupka marchwiowa z ryzem,
dynia z ziemniakami,

Wszytsko Lenka elegandzko przyjela :)

I to chyba na tyle. Dzisiaj ide kupic sloiczki na caly tydzien to sie zorientuje czy jest cos jeszcze.

Izi ja narazie kupuje słoiczki jednoskładnikowe i dlatego firmy są różne. Jak już będę miała pewność że Mikołajowi nic nie szkodzi to chyba bobovita.

A ja mam pytanko:) Zdecydowalam sie powolotku takze roszerzac diete Alankowi w sumie mialam to zrobic w polowie maja ale nie wyjezdzamy jednak na Mazury.Wiem ze młody sie nie na je 3 łyżeczkami marchewki jak kombinujecie?dajecie pozniej mleko?czy przed? kurcze nie wiem z "czym to sie je":zawstydzona/y::dry:

A ja po tych 3 lyzeczkach dawalam cycusia :-)
Wczoraj dalam malej szpinak z ziemniaczkiem jak plula wogole nie chciala go jesc he he chyba ma wstret do szpinaku po mamie he he

reklama
Do góry