reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
No ceny sa rozne
KAKA moze i ja zaczne dawac kaszke o 20
o 20 tez mamy ostatni posilek ale zawsze jest on w lozeczku bo Oli po butli zasypia Boje sie ze jak dam jej kache z lyzeczki na siedzaco to po kaszce nie zasnie tak jak zawsze JAK TO JEST U WAS?
KAKA moze i ja zaczne dawac kaszke o 20
o 20 tez mamy ostatni posilek ale zawsze jest on w lozeczku bo Oli po butli zasypia Boje sie ze jak dam jej kache z lyzeczki na siedzaco to po kaszce nie zasnie tak jak zawsze JAK TO JEST U WAS?
Ale wam dziewczyny zazdrszcze Moja Karolcia nie chce opuszczać jedzenia w nocy. W dzień jemy co cztery godzinki a w nocy to bywa różnie ale najczęściej jemy o 24 i 6 Kurcze żeby nam jeszcze odpadła ta 24 to juz bedzie super;-).
Chyba m,usze jeszcze troche poczekać ale mam nadzieje juz niedługo. Bo coraz więcej zupki zjadamy i kaszke na noc sobie musimy włączyć tylko od czego by tu zacząc??? prosze poradźcie coś
Chyba m,usze jeszcze troche poczekać ale mam nadzieje juz niedługo. Bo coraz więcej zupki zjadamy i kaszke na noc sobie musimy włączyć tylko od czego by tu zacząc??? prosze poradźcie coś
magdziunia
Październikowa Mama'08
Olciu to fajnie z tymi skarpeteczkami :-)
My też zaczynaliśmy od kleiku ryżowego, teraz dodaję kukurydziany czasem zjada kaszkę ryżową z owocami lub mleczno ryżową z owocami.
My też zaczynaliśmy od kleiku ryżowego, teraz dodaję kukurydziany czasem zjada kaszkę ryżową z owocami lub mleczno ryżową z owocami.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ulu śliczne zdjęcie malutkiej.
No i jak się to mówi - pierwsze koty za płoty.
No i jak się to mówi - pierwsze koty za płoty.
reklama
Podziel się: