reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
No ceny sa rozne

KAKA moze i ja zaczne dawac kaszke o 20
o 20 tez mamy ostatni posilek ale zawsze jest on w lozeczku bo Oli po butli zasypia Boje sie ze jak dam jej kache z lyzeczki na siedzaco to po kaszce nie zasnie tak jak zawsze JAK TO JEST U WAS?

Muimy zrobic zapasy jakis słoiczków bo ostatni nam został. A u nas w sklepie jest promocja-jak sie kupi 3 słoiczki Gerbera to sie dostaje takie fajne skarpeteczki z logiem Gerbera...my juz mamy:-)

Ale wam dziewczyny zazdrszcze:tak: Moja Karolcia nie chce opuszczać jedzenia w nocy. W dzień jemy co cztery godzinki a w nocy to bywa różnie ale najczęściej jemy o 24 i 6 Kurcze żeby nam jeszcze odpadła ta 24 to juz bedzie super;-).
Chyba m,usze jeszcze troche poczekać ale mam nadzieje juz niedługo. Bo coraz więcej zupki zjadamy i kaszke na noc sobie musimy włączyć tylko od czego by tu zacząc??? prosze poradźcie coś

Kasia ja zaczynałam od kleiku kukurydzianego dodawanego do mleczka, potem były jabłuszka, marchewka, kaszka ryzowa bananowa i malinowa, zupka jarzynowa a teraz juz dania z mięskiem, i rosołek od babci:-)

Olciu to fajnie z tymi skarpeteczkami :-)

My też zaczynaliśmy od kleiku ryżowego, teraz dodaję kukurydziany czasem zjada kaszkę ryżową z owocami lub mleczno ryżową z owocami.

A ja juz nie wytrzymalam dzis i jestesmy po deserku jabluszko z marchewka:tak:
a jakie miny robila:-D:-D ale troche zjadla :tak:

Załączniki

• Obraz 979.jpg
    Obraz 979.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry