reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
Ula ja zauwazylam ze mojemu tez po Danio i Danonkach sie ulewa i odbija tak hmmmm niefajnie delikatnie mowiac.ale zmienilam firme i jest ok.teraz dostaje biedronkowe i juz tego nie ma( no chyba ze sie zegnie w pol i takie tam ale wiadomo :-D).moze Danone po prostu jaki felerny jest....
Może masz rację trza sprobować z innej firmy;-)

U nas po danonkach tez wsio ok, tylko tez zawsze chce wiecej;-)Milo ze nie jestem sama i tez podajecie te danonki, bo mam wiele zyczliwych mi osob ktore wciaz podsylaja mi linki ze danonki sa beeee:-)

My czekamy az mlody skonczy rok i wtedy na karton przechodze, chociaz mysle ze nie powinno byc problemu bo przeciez je serki, jogurty i budynie i jest ok:tak: za to dzisiaj jacek dal mu sledzia sprobowac i nie lubi:-D

MAGDASF1 :-)
ASIA a dokladnie co z serkow z biedronki kupujesz?

Dawala juz ktoras cos innego do picia niz soki np z gerbera i cherbatki Bo ja dalam wczoraj KUBUSIA w szklanej butelce A dzis pila KUBUS PLAY mam nadzieje ze nie za wczesnie
I kupilam jej dzis 2 smakowe wody TEZ Z KUBUSIA :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Moje słoneczko zjada dosłownie wszytko. Danonki dostaje codziennie dwa mega kubeczki a i tak jest awantura o więcej , zresztą są takie dni że nic poza nimi jeść nie chce. Najbardziej lubi żurek i parówki , kupuję cielęce lub te dla dzieci.Lubi też jajecznice na mleku. Alergii nie ma na nic.
A i zapomniałam dodać że wszystkie papki są be i wszytko musi być do gryzienia a najlepiej żeby dało się trzymać w rączce. Jedynie co to kaszka jest do przełknięcia.

Ostatnia edycja:
Do góry