reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

dziewczyny my jeszcze caly czas jestesmy na mleku modyfikowanym dwa razy dziennie, młody caly czas pil nestle junior i ostatnio na bilansie dostalismy kilka probek bebilon junior 4(po drugim roku zycia), zrobilam Nikusiowi i zjadl bardzo chetnie cale 200ml 3 razy, no to pomyslalam ze moze mu juz za slodkie jest to nestle i jak pije codziennie to mu obrzydlo i kupilam taka duza paczke za 40zł bebilon 3(po 1 roku zycia bo tego 4 nie bylo) no i nie chce pic:wściekła/y::wściekła/y:
jestem normlnie wsciekla:dry: czy ono jest inne jak ta 4? podaje ktos moze bebilon?

reklama
Zuzka w 7 mc zycia po bebilonie miała delikatnie rzecz ujmując ogromna sraczkę więc ja bebilon odpuściłam - nie pomoge.
Zuzka tez pije nestle Junior, z tym, że 1x dziennie i obowiazkowo z kakao.

Filip od kilku miesięcy pije zwykłe krowie mleko, przeważnie łaciate - teraz 2%, wcześniej 3,2%. została mi jedna paczka bebiko3, chciałąm mu dac jak skończyło się łaciate akurat - nie zechciał:sorry2:

Martuś ... Mati jest cały czas na Bebilonie (pije 2 razy dziennie rano i wieczorem) i faktycznie 4 jest bardzo pyszna ;-) i pieknie pachnie wanilią :tak:, a 1, 2, 3 były takie sobie .... no przynajmniej mnie nie zachwycały zapachem :-D i Mati odkąd przeszliśmy na Bebilon 4 wypija go znacznie więcej niż wcześniej :tak:

dziewczyny my jeszcze caly czas jestesmy na mleku modyfikowanym dwa razy dziennie, młody caly czas pil nestle junior i ostatnio na bilansie dostalismy kilka probek bebilon junior 4(po drugim roku zycia), zrobilam Nikusiowi i zjadl bardzo chetnie cale 200ml 3 razy, no to pomyslalam ze moze mu juz za slodkie jest to nestle i jak pije codziennie to mu obrzydlo i kupilam taka duza paczke za 40zł bebilon 3(po 1 roku zycia bo tego 4 nie bylo) no i nie chce pic:wściekła/y::wściekła/y:
jestem normlnie wsciekla:dry: czy ono jest inne jak ta 4? podaje ktos moze bebilon?
Ja podaję obu moim laskom właśnie Bebilon po 2 roku życia hehe, Natalkę chcę przerzucić na zwykłe ale jej nie smakuje już bardziej Marta wypije zwykłe:sorry2::-Da to kupa kasy hehe;-)Bebilon junior 4 konkretnie się nazywa ale jest zwykłe w smaku nie waniliowe

... już Ci napisałm na gg, że masz w takim razie nos zepsuty :-D:rofl2::-D:rofl2:, że nawet mojemu małżowi pachnie ... a on też ma nos zepsuty :-D:-D

reklama
Ok pierwsze co dziś mój mąż dziś zrobi to powącha Bebilon4:-Dtylko nie wiem czy on wie jak pachnie wanilia a może ja nie wiem:rofl2:

Do góry